Kim Kardashian : Έχασε την παρθενιά της από τον ανιψιό του Michael Jackson

Τόσες λεπτομέρειες πια;
Kim Kardashian : Έχασε την παρθενιά της από τον ανιψιό του Michael Jackson



Η Kim Kardashian παραδέχτηκε πως έχασε την παρθενιά της όταν ήταν 14 ετών χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Τις οποίες ωστόσο μάθαμε από την Mirror, που αποκαλύπτει ποιος είναι ο πρώτος εραστής της 34χρονης τηλεπερσόνας. Το όνομα Tito Joe Jackson σας λέει κάτι; Ναι είναι ανιψιός του Michael Jackson!

O TJ και η Kim ήταν φίλοι από μικροί  και μάλιστα γιόρτασαν τα 14α γενέθλια της Kardashian στην Neverland, το ράντσο του Michael Jackson. Μιλώντας για την γνωριμία τους, ο Jackson σχολίασε: «Είμαστε ακόμη φίλοι με την οικογένειά της. Έβγαινα με την Kim όταν πέθανε η μητέρα μου. Ήμουν κοντά στην οικογένεια από όταν ήμασταν μικροί».

H αποκάλυψη για την ταυτότητα του πρώτου της Kim υπάρχει στο βιβλίο «Kim» το οποίο υπογράφει ο Sean Smith και το κομμάτι εξασφάλισε η Mirror.

Η Kardashian είχε αποκαλύψει πως έκανε σεξ για πρώτη φορά στα… σχεδόν 15 της ενώ έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια με την σύμφωνη γνώμη της μητέρα της.

Για την ιστορία η Kim και ο TJ χώρισαν μετά από δυο χρόνια σχέσης ενώ σήμερα ο Jackson είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Η Kim και ο TJ στα νιάτα τους...

Δες ΕΔΩ την πρώτη φορά των celebrity

Δες ΕΔΩ την Kim Kardashian ολόγυμνη

Δες ΕΔΩ την υπερπολυτελή σουίτα που θα γεννήσει η Kim Kardashian

Δες ΕΔΩ πως έβγαλε 4,5 εκατομμύρια δολάρια από την sextape της η Kim