Η πρώτη φορά των celebrities

Ήξερες ότι η πρώτη φορά που έκανε σεξ η Angelina ήταν... φρικαλέα;
Η πρώτη φορά των celebrities



Θυμάσαι πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανες σεξ; Η Μπέσυ Μάλφα πάντως, δεν την έχει ξεχάσει μιας και μόλις χθες αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχασε την παρθενιά της στην ηλικία των 18 από έναν καλό της φίλο. Χθες το βράδυ, πάλι,  στα «Καρντάσιανς» μάθαμε ότι η Ίνα Λαζοπούλου στα 19 της χρόνια ήταν ακόμη παρθένα και ότι περίμενε να κάνει σεξ όταν θα ήταν απολύτως έτοιμη. 

Αυτές οι δύο ειδήσεις μας έκαναν να αναζητήσουμε και να καταγράψουμε τις διάσημες ιστορίες της πρώτης φοράς ξένων και Ελλήνων celebrities. 

Britney Spears

Θυμάσαι που όταν ήσουν στην εφηβεία νόμιζες ότι η Britney Spears είναι παρθένα; Τότε, λοιπόν, σκεφτόσουν ότι αφού είναι εκείνη τότε δεν υπάρχει πρόβλημα που και εσύ έχεις αργήσει κάπως. Όμως ατύχησες. Δεν ήταν ο Justin Timberlake που της πήρε την παρθενιά. Σύμφωνα με τη μαμά της Spears η διάσημη pop star έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 14 με έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή. 

Brook Shields 

Από τον ηθοποιό Dean Cain στην ηλικία των 22 έχασε την παρθενιά της η υποτίθεται αιώνια παρθένα Brook Shields. «Μόλις τελειώσαμε ένιωθα τέτοια ένταση που πήδηξα έξω από το κρεβάτι και άρχισα να τρέχω γυμνή έξω στη λεωφόρο. Έτρεχα σαν να είχα μόλις κλέψει το πορτοφόλι κάποιου», έγραψε στις σελίδες του αυτοβιογραφικού της βιβλίου με τίτλο «There Was A Little Girl». 

Taylor Swift 

Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια, αλλά οι φήμες θέλουν την Taylor Swift να έχει χάσει την παρθενιά της από τον κούκλο του Hollywood Jake Gylenhaal στα 21 της χρόνια. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η εμπειρία θα πρέπει να ήταν δραματική μιας και ο Jake την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε. 

Tina Fey

Η Tina Fey έχει εξομολογηθεί ότι έχασε την παρθενιά της στα 24, με τον άντρα της Jeff Richmond. 

Angelina Jolie

Ολίγον φρικαλέα θα έλεγες ότι είναι η ιστορία της πρώτης φοράς της Angelina Jolie στην ηλικία των 14. «Ξεκίνησα να κάνω σεξ με το φίλο μου, αλλά τα συναισθήματα δεν έμοιαζαν αρκετά έντονα. Για να κάνω πιο δυνατό το συναίσθημα άρπαξα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Το ίδιο έκανε και εκείνος. Ήμασταν πασαλειμμένοι με αίμα και η καρδιά μου κόντευε να σπάσει».

Paris Hilton

15 χρονών ήταν η Paris Hilton όταν έκανε σεξ για πρώτη φορά με τον αδερφό της Tori Spelling, Randy Spelling σε ένα ξενοδοχείο στο Palm Springs. 

Παναγιώτης Μπουγιούρης

«Ήμουν 16 χρονών. Ήταν ένα καλοκαίρι με ένα κορίτσι που παραθερίζαμε στο ίδιο μέρος. Ένιωθα τρομερή αμηχανία και περνούσαν εκατοντάδες σκέψεις από το μυαλό μου. Φοβόμουν μην κάνω κάτι που δεν έπρεπε. Αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά και δεν κουβαλάω καμία τραυματική εμπειρία» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ. 

Ελεωνόρα Μελέτη 

Στα 17 της χρόνια έκανε σεξ η Ελεωνόρα Μελέτη, όταν πήγαινε Τρίτη Λυκείου. Όπως είπε στο περιοδικό People: «Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω πως σαν εμπειρία ήταν πιο αδιάφορη πεθαίνεις».

Κώστας Βουτσάς

«Ήταν με την Άγγελα, μια γυναίκα που δούλευε στα μπορντέλα στον Βαρδάρη, πίσω από το ξενοδοχείο Capsis στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν 12 χρονών». Αυτά ήταν τα λόγια του Κώστα Βουτσά στην πρόσφατη αμφιλεγόμενη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ.  

Mario Lopez

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν τόσο νέος... φρικτό. Κοιτάζω πίσω, και έχω παιδιά τώρα και λέω “Θεέ μου”. Όταν μεγαλώνεις σε μια υποβαθμισμένη γειτονιά και έχεις μεγαλύτερα ξαδέλφια. Όλοι μεγαλώνουν νωρίς στη γειτονιά. Όλοι αρχίζουν νωρίτερα από όσο πιθανότατα χρειάζεται και εγώ  δεν ήξερα ούτε τι έκανα, δεν θα έπρεπε καν να μετράει. Αλλά, το προσπάθησα και δεν το διασκέδασα καν. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που κοιτώντας πίσω δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν τόσο νέος». ;Έτσι περιγράφει ο ηθοποιός Mario Lopez την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία στο βιβλιο του Kust Between Us. Για την ιστορία, ήταν στα 12 χρόνια του!