Μπέσυ Μάλφα: Αποκαλύπτει σε ποια ηλικία έκανε σεξ για πρώτη φορά

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εξομολογήσεις η γνωστή ηθοποιός.
Μπέσυ Μάλφα: Αποκαλύπτει σε ποια ηλικία έκανε σεξ για πρώτη φορά



Η Μπέσυ Μάλφα μίλησε για τον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον ρόλο της σαν μαμά τριών παιδιών, ενώ αποκάλυψε και πότε έκανε σεξ για πρώτη φορά!

«Η πρώτη μου φορά ήταν με ένα πολύ καλό μου φίλο που σπούδαζε Ιατρική και του είπα ευθέως πως θέλω να ενηλικιωθώ. Ήμουν 18 και του ζήτησα να με κάνει γυναίκα», σχολίασε στο περιοδικό You η Μπέσυ Μάλφα.

Τα κιλά σε αγχώνουν;

«Όχι, ο Γεράσιμος θεωρεί πιο σεξουαλικό πάνω μου είναι το μυαλό μου».

Με τα παιδιά σου είναι αυστηρή;

«Είμαι… frau σε κάποια πράγματα! Θεωρώ όμως ότι είμαι πιο χαλαρή από τον Γεράσιμο. Σε αυτό που είμαι αυστηρή είναι πως δεν θέλω να πάνε σε κάποιο πάρτι και να αργήσουν».

Οι γονείς σου πως ήταν;

«Τρομερά, ανοιχτά μυαλά. Με πλήγωσε πολύ ο θάνατος του πατέρα μου που έφυγε πριν 10 χρόνια, σε ηλικία 62 ετών. Ήταν ένας πολύ σοφός και σεμνός άνθρωπος. Στην αρχή ντρεπόμουν να παίξω μπροστά στους γονείς μου».

Έχεις κάνει ποτέ botox;

«Έχω κάνει, δεν ήταν ωραίο. Είχαν σηκωθεί τα φρύδια μου και με αγρίευε!».

Καβάλησες ποτέ καλάμι;

«Όχι, νομίζω πως είμαι καβαλημένο καλάμι! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, θεωρώ ότι ήμουν εξαιρετική χορεύτρια, με θεωρώ πολύ καλή ηθοποιό και ότι έχω μια πολύ καλή φωνή. Και αν όχι μια πολύ καλή φωνή, έχω εξαιρετική τεχνική. Αυτά όλα τα πιστεύω μέσα από γνώση, αλλά μπορεί να πει κάποιος ‘Η Μάλφα την ψώνισε’».