Πώς η Kim Kardashian έβγαλε 4,5 εκατομμύρια δολάρια από το sex tape της

Όχι, δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζαμε…
Πώς η Kim Kardashian έβγαλε 4,5 εκατομμύρια δολάρια από το sex tape της



Η Kim Kardashian πριν από οκτώ χρόνια είδε τις προσωπικές της στιγμές με τον Ray J στο Internet, σε μια sex tape που έσπασε κάθε ρεκόρ με εισπράξεις πάνω από 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Η ιστορία ωστόσο δεν είναι τόσο… αθώα!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, αρχικά η Kardashian ήθελε να εξαφανίσει την sex tape ωστόσο άλλαξε γνώμη μετά την επικοινωνία που είχε με τον Joe Francis. Αν το όνομα δεν σας λέει κάτι, απλά να σας αναφέρουμε πως θεωρείται ο βαρόνος του πορνό…

«Μέχρι να μιλήσει με τον Joe, απλά ήθελε να εξαφανίσει το video. Όμως την συμβούλευσε και της άλλαξε γνώμη», αναφέρει το δημοσίευμα. Ποιος όμως ήταν ο ρόλος του Francis;

Ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή την Kim με την Vivid, την εταιρεία που κυκλοφόρησε την sex tape. Η αρχική αμοιβή της ήταν 300 χιλιάδες δολάρια (όπως και του Ray J) ενώ είχε και ποσοστά από τις πωλήσεις.

Κάπως έτσι άρχισε να βγάζει 50 χιλιάδες δολάρια το μήνα (!) ενώ μετά την κυκλοφορία της sex tape η τηλεθέαση του reality των Kardashians άγγιξε ταβάνι με κέρδη 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια τετραετία.

Τα κέρδη της Kim από την sex tape έφτασαν συνολικά στα 4,5 εκατομμύρια δολάρια (γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ αν προτιμάτε) ενώ από κάθε σεζόν του reality της οικογένειας λαμβάνει 15 εκατομμύρια δολάρια.

Ναι, με μια sex tape…

H Κim με τον Joe Francis

Kαι ο παρτενέρ της στη sex tape, Ray J

Δες ΕΔΩ την σέξι φωτογράφιση της Kim Kardashian για το site της

Δες ΕΔΩ ποιον ήθελε να παντρευτεί αρχικά η Kim Kardashian πριν τον Kanye West

Δες ΕΔΩ την ολόγυμνη φωτογράφιση που έκανε η Kim και θα είναι η τελευταία (;) της...