Kim Kardashian : Ήθελε να παντρευτεί τον Jay-Z πριν τον Kanye West!

Και κάπως έτσι ξεκινούν οι βεντέτες...
Kim Kardashian : Ήθελε να παντρευτεί τον Jay-Z πριν τον Kanye West!



Η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν αποκτήσει μια κόρη και περιμένουν τον γιο ενώ έχουν κλείσει τέσσερα χρόνια μαζί. Ίσως όμως η ιστορία του λαμπερότερου ζευγαριού να ήταν πολύ διαφορετική αν ο… Jay-Z ήταν ελεύθερος!

Μπερδευτήκατε; Θα σας διηγηθούμε μια πολύ περίεργη ιστορία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Mirror…

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η Kim και η μητέρα της, Kris Jenner, είχαν καταστρώσει σχέδιο ώστε η 34χρονη τηλεπερσόνα να παντρευτεί τον κροίσο της μουσικής, Jay-Z. Κάτι που τελικά δεν κατάφεραν μιας και τότε, το μακρινό 2002, ο Jay είχε ξεκινήσει να βγαίνει με την Beyonce.

Μάλιστα σε κάθε… κρίση της σχέσης του (μέχρι το 2008 που παντρεύτηκαν) η Kris και η Kim Προσπαθούσαν να μπουν σφήνα, χωρίς επιτυχίας.

Την ιστορία αυτή την ξέρει ο Kanye West, ο οποίος δεν αισθάνεται και πολύ βολικά, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο περιοδικό Closer: «O Κanye δεν πιστεύει αυτές τις φήμες αλλά σκέφτεται την ντροπή πως η Kim διάλεξε άλλον πρώτα».

Πως όμως έφτασε αυτή η (τουλάχιστον) περίεργη ιστορία στον Τύπο;

Πίσω από όλα αυτά κρύβονται δυο πρώην μέλη της οικογένειας Kardashian: Ο Lamar Odom και ο Scott Disick, με τον μεν πρώτο να είναι παντρεμένος μέχρι πρότινος με την Khloe Kardashian ενώ ο δε δεύτερος χώρισε με την Kourteney.

Οι δυο τους, λοιπόν, αποφάσισαν να συμμαχήσουν και να κυκλοφορήσουν ένα βιβλίο για όλα τα… τρελά έζησαν μέσα στην έπαυλη της οικογένειας. Μέσα σε αυτά και η προσπάθεια να παντρευτεί η Kim τον Jay-Z.

Ο West πάντως για να σώσει την τιμή της συζύγου του ετοιμάζεται να συναντήσει τον Odom και τον Disick, ενώ μόνο καλό δεν θα κάνει ένα τέτοιο βιβλίο στην προσπάθειά του να φτάσει το 2020 στον Λευκό Οίκο.

Μα, δεύτερος ο Kanye;

Mια ωραία ατμόσφαιρα...