Khloe Kardashian: Παραλίγο να την… δείρει ο πρώην σύζυγος της, Lamar Odom!

Σε ησυχία δεν βρίσκεται η διασημότερη τηλεοπτική οικογένεια του κόσμου!
Khloe Kardashian: Παραλίγο να την… δείρει ο πρώην σύζυγος της, Lamar Odom!



Η Khloe Kardashian και ο Lamar Odom χώρισαν πριν από περίπου δυο χρόνια μέσα σε ένα όχι και τόσο φιλικό κλίμα. Φαίνεται πως όμως ο πάλαι ποτέ star του μπάσκετ δεν το έχει ξεπεράσει, φτάνοντας στα άκρα!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, έχοντας μάλιστα και φωτογραφία από το συμβάν, ο 35χρονος Αμερικανός είχε στήσει καρτέρι έξω από το γυμναστήριο SoulCycle του Los Angeles, όπου γυμναζόταν η Khloe. Μόλις η 31χρονη τηλεπερσόνα βγήκε από το γυμναστήριο ο ύψους 2,08 Lamar την πλησίασε απειλητικά τραβώντας την από το χέρι και βρίζοντας της!

«Άφησε με! Με πονάς! Σταμάτα!», φώναζε η Khloe στον Lamar, ο οποίος την έβριζε. Αρκετοί περαστικοί σταμάτησαν με αποτέλεσμα ο Odom να την αφήσει ενώ φεύγοντας φώναζε «Δεν θα φωνάξεις την αστυνομία στο Lamar Odom κ@@@ολα!».

Ο Odom αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ εδώ και μια τετραετία και αυτός είναι ο λόγος του διαζυγίου του με την Khloe αλλά και πως η επαγγελματική του καριέρα πήρε τον κατήφορο…

Την περίοδο αυτή η Kardashian φημολογείται πως έχει δεσμό με τον star του μπάσκετ, James Harden, ενώ σκανδαλοθηρικά περιοδικά την θέλουν να είναι… έγκυος!

Oρίστε και το φωτογραφικό ντοκουμέντο