Kim Kardashian μήπως το παράκανες; Ολόγυμνη και πάλι!

Δεν άντεξε τη δημοσιότητα της αδερφής της και τα πέταξε όλα.
Kim Kardashian μήπως το παράκανες; Ολόγυμνη και πάλι!



Δεν είναι ότι δεν έχεις δει την Kim Kardashian γυμνή. Την έχεις δει δεκάδες φορές χωρίς τα ρούχα της, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Μόλις ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία ολόγυμνη φωτογραφία της προκειμένου να δείξει τις διαστάσεις του κορμιού της εν μέσω εγκυμοσύνης. 

Ορίστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα όσων έγραψε: 

«Πρώτα λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη και ότι προσποιούμαι... Τώρα λένε ότι είμαι πολύ χοντρή και ότι προσποιούμαι. Κουνάω το κεφάλι μου. Κάποιες μέρες φωτογραφίζομαι και πριν φάω και δείχνω πο αδύνατη, κάποιες μέρες φωτογραφίζομαι ενώ μόλις έχω φάει και δείχνω πιο τροφαντή. Όλα είναι μέρος της διαδικασίας. Το σώμα του καθενός είναι διαφορετικό και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Έμαθα να αγαπάω το σώμα μου σε κάθε στάδιο. [...] Όπως και να έχει είμαι ευγνώμων στο Θεό γι’ αυτό το θαύμα και παρά τις φήμες ή τα σχόλια που κάνετε αυτή τη φορά δεν με επηρεάζουν». 

Η αντίρρησή μας, ωστόσο, δεν βρίσκεται στο ότι πέταξε τα ρούχα της για άλλη μια φορά. Αλλά στο ότι το σκηνικό και η αισθητική της φωτογράφισης είναι λίγο β’ κατηγορίας και θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει ερασιτεχνικό βίντεο πορνό. 

Τα ξένα media ήδη λένε ότι η Kim τρελάθηκε από τη δημοσιότητα που πήραν τα 18α γενέθλια της αδερφής της Kylie Jenner και η σέξι φωτογράφιση που έκανε και προσπάθησε να στρέψει την προσοχή των φανς πάνω της. Ό,τι μπορεί κάνει ο καθένας....

Δες ΕΔΩ ποια γυμνή φωτογραφία της Kim Kardashian πόσταρε ο Kanye West στο Instagram.