Kim Kardashian : Δες την υπερπολυτελή σουίτα που θα γεννήσει (Photos)

Εμείς όταν μάθαμε το ημερήσιο ενοίκιο πάθαμε ένα μικρό… σοκ!
Kim Kardashian : Δες την υπερπολυτελή σουίτα που θα γεννήσει (Photos)



Η Kim Kardashian βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της ωστόσο η 34χρονη τηλεπερσόνα και ο σύζυγός της, Kanye West, έχουν αποφασίσει που θα γεννήσει το δεύτερο παιδί τους. Ναι, είναι πολύ κοντινό σε παλάτι…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Hollywood Life, οι… Kimye έχουν κλείσει μια υπερπολυτελή σουίτα στην κλινική Cedars Sinai στο Los Angeles, η οποία θεωρείται η κλινική των stars. Είναι ακριβώς το ίδιο δωμάτιο που είχε γεννήσει η Kim την κόρη της, North, και για το λόγο αυτό ζήτησε από τώρα να το κλείσει.

«Η Kim και ο Kanye ήθελαν το ίδιο δωμάτιο με εκείνο που γεννήθηκε η North, επειδή νιώθουν πως τους έφερε καλή τύχη. Οι μνήμες είναι πολύ σημαντικές και νιώθουν τη νοσταλγία και την μαγεία του δωματίου», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η σουίτα διαθέτει 3 κρεβατοκάμαρες και δυο μπάνια ενώ κοστίζει ημερησίως 5712 δολάρια. Χρήματα τα οποία φυσικά δεν καλύπτει καμία ασφαλιστική εταιρεία, αν και το ζευγάρι δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα…

Η Kim και ο Kanye θα έχουν την δυνατότητα σαν ένοικοι της υπερπολυτελούς σουίτας να απολαύσουν επίσης spa, κομμωτήριο αλλά και μανικιούρ-πεντικιούρ.

Το λες και παλάτι…