Brad Pitt-Angelina Jolie: Ναρκωτικά, τσακωμοί,απιστίες και ένα χρυσό διαζύγιο – 12 χρόνια Brangelina!

Το διασημότερο ζευγάρι του πλανήτη δεν είναι πλέον μαζί και εμείς ανοίγουμε το… μαύρο κουτί ενός γάμου που τελείωσε μέσα σε μιντιακό πανζουρλισμό.
Brad Pitt-Angelina Jolie: Ναρκωτικά, τσακωμοί,απιστίες και ένα χρυσό διαζύγιο – 12 χρόνια Brangelina!



Ήταν 23 Αυγούστου του 2014 όταν «έσκασε» ο γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt. Ένας γάμος που ήρθε τόσο απροσδόκητα, όσο και το διαζύγιο, δυο ακριβώς χρόνια μετά. Ναρκωτικά, απιστίες, τσακωμοί και η… Marion Cotillard έγραψαν τους τίτλους τέλους για το διασημότερο ζευγάρι που έζησε ποτέ ο πλανήτης Hollywood. Τι πραγματικά συνέβη όμως;

Η γνωριμία

Κάθε love story έχει και μια αρχή. Στην περίπτωση των πρώην, πλέον, Brangelina, πάμε πίσω στο μακρινό 2004 και στα γυρίσματα του Mr & Mrs Smith. Ο Brad Pitt ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Η Αngelina Jolie προερχόταν από το δεύτερο διαζύγιό της, με τον Billy Bob Thornton. Ένας τρελός (κυριολεκτικά) έρωτας, που είχε από matching tattoos μέχρι ανταλλαγή φιαλιδίων με αίμα!

Ο αστικός μύθος λέει πως η Angelina ήταν εκείνη που μπήκε ανάμεσα στον Brad και την Jennifer. Για… κακή της τύχη, έτσι λένε και όσοι έζησαν από κοντά τα γυρίσματα. Και κάπως έτσι έγινε η διασημότερη αντροχωρίστρα του Hollywood, μια φήμη που την συνόδευε μέχρι και τον γάμο της με τον Brad.

«Από την πρώτη στιγμή που τον είδα τον ερωτεύτηκα. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από εκείνον. Ήξερα πως ήμουν ερωτευμένη», είχε δηλώσει για την πρώτη φορά που συνάντησε τον πρώην σύζυγό της η Jolie, στα γυρίσματα του Mr & Mrs Smith, στο Vanity Fair το 2015 η Angelina.

Η αλήθεια είναι πως ο γάμος της Aniston με τον Pitt είχε αρχίσει να ξεφτίζει. Εκείνος ήθελε οικογένεια, εκείνη μέχρι και σήμερα, στα 47 της, δεν το συζητάει καν και η ιστορία έγραψε ένα διαζύγιο ακόμη.

Έρωτας από τους λίγους…

Και ενώ όλοι περιμέναμε πως το ειδύλλιο δεν θα κρατούσε περισσότερο από ένα χρόνο, ο Brad και η Angelina έδειχναν πως δούλευαν πολύ για την σχέση τους. Τόσο που η ιδιόρρυθμη Angelina αποφάσισε να σβήσει το τατουάζ που είχε για τον πρώην σύζυγό της, άφησε τις εκκεντρικές εμφανίσεις και αφιερώθηκε στον Brad και τα 2 παιδιά που είχε υιοθετήσει. Τον Μάντοξ και τον Παξ.

Όμως κάτι έλειπε. Σύντομα ένα ακόμη παιδάκι, αυτή την φορά με πατέρα τον Brad η Angelina υιοθέτησε το 2005 ακόμη ένα μωρό, την Ζαχάρα. Η ευτυχία δεν είχε… τελειωμό για το ζευγάρι. Τρία ακόμη παιδιά ήρθαν για να φτιάξουν την ονειρεμένη οικογένεια που κάθε άνθρωπος ονειρεύεται. Φήμη, χρήματα, οικογενειακή θαλπωρή. Η οικογένεια των Brangelina έμοιαζε ονειρική. Ήταν;

Αλκοόλ, ναρκωτικά και τσακωμοί

Όλα έδειχνα μαγικά για το διάσημο ζευγάρι. Εμφανίσεις στα κόκκινα χαλιά χέρι-χέρι, εξώφυλλα και δηλώσεις για αιώνια πίστη και αγάπη. Πίσω από τις πόρτες του παλατιού στο Los Angeles όμως υπήρχαν άσχημες αλήθειες.

Πρώτο σοβαρό θέμα: Ο Brad Pitt είναι εξαρτημένος στη χρήση μαριχουάνας χρόνια. Κάτι το οποίο έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα συνέχιζε να είναι εξαρτημένος και σήμερα, στα 53 του. Ένας λόγος που επικαλέστηκε το περιβάλλον της Jolie άλλωστε είναι αυτός αλλά και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Δεύτερο σοβαρό θέμα: Η Angelina πέρασε και εκείνη δύσκολα χρόνια από τις εξαρτήσεις της. Από ψυχοφάρμακα μέχρι… ηρωίνη. Σημάδια ενός παρελθόντος που άφησε πίσω και αφιερώθηκε πλήρως στην οικογένειά της. Εκείνη. Ο Brad όχι.

Τρίτο σοβαρό θέμα: Όσοι έζησαν από κοντά το ζευγάρι έχουν να λένε για ένα πράγμα. Για το πόσο ακραία ήταν η σχέση τους. Πως από τον απόλυτο έρωτα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφταναν σε έναν τσακωμό επικών διαστάσεων. Και πολλές φορές κατέληγε με τον Pitt να κοιμάται σε ξενοδοχείο και όχι μόνος…

Ας μιλήσουμε για τα tabloids

Η βασική αρχή στη ζωή είναι «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Και αν τα σκανδαλοθηρικά tabloids έβγαζαν κάθε μήνα ένα διαζύγιο για τους Brangelina ή σκάνδαλο, η δόση αλήθειας υπήρχε.

Ένα από αυτά τα δημοσιεύματα, ανέφερε πως η Jolie διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την νταντά των 6 παιδιών τους. Εξοργιστικό σε πρώτη ανάγνωση, καθόλου όμως περίεργο ή αφύσικο αν διαβάσει κανείς παλαιότερες δηλώσεις της ίδιας που παραδεχόταν πως είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Ένα άλλο δημοσίευμα, ανέφερε πως o Pitt έστελνε μηνύματα στην Jennifer Aniston και η Jolie έγινε έξαλλη όταν το ανακάλυψε. Ένα άλλο ανέφερε πως ένας γοητευτικός καμεραμάν είχε κλέψει την καρδιά της Angie.

Tα στεγανά του απόλυτου power couple απορροφούσαν κάθε κραδασμό. Κάθε κραδασμό; Διαγράψτε το τελευταίο…

Η μάχη με τον καρκίνο και η τελευταία απόπειρα να σωθεί ο γάμος

Όσοι γνωρίζουν, αναφέρουν πως το διαζύγιο δεν ήρθε τώρα αλλά πολύ νωρίτερα. Όμως τα σοβαρά προβλήματα υγείας της Jolie κράτησαν ενωμένο το ζευγάρι. Ο Brad δεν έφυγε λεπτό από κοντά της το 2013 όταν υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Δεν έφυγε από το πλάι της το 2015, όταν υποβλήθηκε σε αφαίρεση ωοθηκών.

«Η γυναίκα μου με είχε ανάγκη. Κάθε πρωί της έλεγα πόσο όμορφη ήταν και εκείνη χαμογελούσε», δήλωσε τον Μάιο του 2015 ο Pitt σε τηλεοπτική του συνέντευξη. "Ήξερα ότι θα ήταν συνέχεια στο πλευρό μου. Ήξερα ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άνδρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί", πρόσθετε η Angelina χαμογελαστή στο πλευρό του.

Και κάπου εκεί ήρθε το By The Sea. Μια ταινία-ψυχοθεραπεία για τους Brangelina ή αλλιώς «η χαρά των παπαράτσι». Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή ενός προβληματικού ζευγαριού που τσακώνεται και προσπαθεί σε ένα ταξίδι να βρει ξανά όσα τους ένωσαν.

Και έτσι συνέβη και για την Angelina και τον Brad. Σύντομα οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν να τσακώνονται στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους. Στα γυρίσματα. Ξανά στο ξενοδοχείο. Παρά το γεγονός πως είχαν παντρευτεί ένα χρόνο πριν, το 2014, όλοι περίμεναν το μοιραίο.

"Δεν θα μπορούσαμε να υποδυθούμε ένα τέτοιο ζευγάρι αν ήμασταν όντως σαν και αυτό", είπε η Angelina που γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία. Πολυπράγμων στο σινεμά "στην κουζίνα όμως δεν έχει καμία δουλειά", δηλωνε ο Brad,

Και ήρθε από την Γαλλία. Τραγική ειρωνεία; Στη Γαλλία αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ο Pitt και η Jolie…

Je suis Cotillard. Marion Cotillard.

Την γνωρίσαμε το 2008 μέσα από το εκπληκτικό «La Vie en Rose». Το πανέμορφο βλέμμα της, η εκπληκτική ερμηνεία της και το πρόσωπό της την καθιέρωσαν σαν το next best thing. Η Marion Cotillard κέρδισε το Όσκαρ και ένα standing ovation 15 λεπτών το 2008. Μαζί και ένα εισιτήριο για τον θαυμαστό κόσμο του Hollywood.

Η παριζιάνα δεν απασχόλησε ποτέ με την προσωπική της ζωή τα media είναι η αλήθεια. Χωρίς να δίνει δικαιώματα, ζώντας μόνιμα στο Παρίσι με τον σύντροφό  της, Guillame Canet, απασχολείται με τις καμπάνιες της Greenpeace, της οποίας είναι πρέσβειρα αλλά και με τον 5χρονο γιο της, Μαρσέλ.

Πως όμως έγινε το τρίτο πρόσωπο; Allied. Το όνομα της ταινίας που πρωταγωνιστεί στο πλάι του Brad Pitt και εκεί που το γυαλί του γάμου των Brangelina έγινε θρύψαλα.

Τα πρώτα δημοσιεύματα για σχέσεις πέρα από τις φιλικές για την Marion και τον Brad ξεκίνησαν δειλά-δειλά τον Μάρτιο του 2016. Πάλι από tabloids, κάτι που έκανε τον κόσμο να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία. Όμως όπως αναφέραμε και προηγουμένως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Και στην συγκεκριμένη περίπτωση… πυρκαγιά!

Σύντομα η Jolie άρχισε να γίνεται θαμώνας (!) στα γυρίσματα του Allied, δεν μιλούσε με την Cotillard (μάλιστα, αναφέρεται πως γυρνούσε το πρόσωπο της από την άλλη όποτε την συναντούσε!) και πλέον το κάρμα κατά πολλούς είχε κάνει την δουλειά του: Η Jolie έχανε τον άντρα της με τον ίδιο τρόπο που τον κέρδισε!

Τις τελευταίες ώρες η Cotillard προχώρησε σε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει το οτιδήποτε έχει σχέση με εκείνη και τον Brad Pitt.

Το τέλος

Ο επίλογος, σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina γράφτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου. Επικαλέστηκε ότι ο Pitt δεν συμμετείχε καθόλου στην ανατροφή των παιδιών τους και όταν το έκανε αυτό, το έκανε με απόλυτα λάθος τρόπο, κάνοντας κακό.

Κάτι το οποίο όμως δεν προκύπτει από κάπου, με το Brad να είναι έξαλλος αφού ουσιαστικά τον «καρφώνει» σαν κακό πατέρα!

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ακόμη πως ο Brad κάπνιζε συστηματικά μαριχουάνα με τον 15χρονο γιο τους, Μάντοξ, κάτι που ανακάλυψε η Jolie και έβαλε τελεία.

Η αλήθεια είναι πως ο γάμος τους είχε γίνει πια ψυχοφθόρος. Τα κιλά της Angelina δεν είναι προϊόν νευρικής ανορεξίας (σύμφωνα με το περιβάλλον της) αλλά κατάθλιψης. Το ίδιο και οι καταχρήσεις του Brad που δεν μπόρεσε να αντέξει την καθημερινότητα δίπλα στην αυταρχική Jolie.

Πλέον υπάρχουν 400 εκατομμύρια δολάρια περιουσίας, εκατέρωθεν καρφιά και φήμες για το πώς ήρθε το τέλος στο διασημότερο ζευγάρι του κόσμου.

Το πραγματικό… μαύρο κουτί ίσως να μην το ανοίξει ποτέ κανείς για να μάθει όσα συνέβαιναν.  Ο Brad και η Angelina δεν είναι πλέον μαζί.

Show must go on ή όπως λένε και στην Γαλλία cherchez la femme. Ή την Μarion στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Αναλυτικά η 10σέλιδη αναφορά διαζυγίου:

The divorce documents were filed in a Los Angeles court

and cite irreconcilable differences

Brad is listed as William Bradley Pitt, while Angelina is listed as Angelina Jolie Pitt.

They are both paying their own legal fees

In addition to their names, their birthdays and places of birth are also listed - including Ethiopia, Vietnam, France, Cambodia.

Shiloh's place of birth is listed just as 'Africa' although she was reportedly born in Namibia

Angelina signed the divorce filing on Monday and put 'unknown' as Brad's address

Angelina signed the divorce filing on Monday

 

Διάβασε ΕΔΩ 10 άγνωστα facts για τη ζωή της Angelina Jolie

Τι δήλωνε η Angelina για τον γάμο της και τον έρωτα της για τον Brad

Δες ΕΔΩ το crash test Angelina Jolie Vs Jennifer Aniston