Jennifer Aniston vs Angelina Jolie: Η εκδίκηση της ξανθιάς

Από τη μέρα που η «σέξι Angelina» έκλεψε τον Brad Pitt μέσα από το σπίτι της «χαριτωμένης Jennifer», τα media λατρεύουν να τις συγκρίνουν. Έντεκα χρόνια μετά, η Aniston επιτέλους δικαιώνεται.
Jennifer Aniston vs Angelina Jolie: Η εκδίκηση της ξανθιάς



Για πρώτη ίσως φορά, τα παγκόσμια media αποθεώνουν την Jennifer Aniston για εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και ταυτόχρονα κριτικάρουν την Angelina Jolie για την «αποστεωμένη» εικόνα της σε χολιγουντιανό event!

Έντεκα χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Brad Pitt, όταν οι κακές γλώσσες της showbiz τον δικαιολογούσαν που σαγηνεύτηκε από την επικίνδυνα σέξι Jolie, η Jennifer Aniston βλέπει επιτέλους ρεπορτάζ να παρουσιάζουν εκείνη ως sex bomb και την «άλλη» ως πρωταγωνίστρια που έχασε τη λάμψη της.

Η 46χρονη Jennifer φόρεσε στα Critics’ Choice Awards σούπερ σέξι Saint Laurent φόρεμα με μεγάλο άνοιγμα που αναδείκνυε τα πόδια της ενώ η 40χρονη Angelina επέλεξε για την πρεμιέρα του Kung Fu Panda 3 ένα μικρό μαύρο Saint Laurent φουστάνι το οποίο άφηνε εκτεθειμένα τα πολύ αδυνατισμένα της πόδια.

Αποτέλεσμα της σύγκρισης είναι το εξής: η Aniston δείχνει σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα Φιλαράκια που την έκαναν διάσημη (τελευταίο επεισόδιο πριν από 12 χρόνια) ενώ η Jolie έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Σε επαγγελματικό επίπεδο, βέβαια, η πρώτη πλησιάζει περισσότερο τις πιο «λαϊκές» πρωταγωνίστριες ενώ η δεύτερη παραμένει «snob & high class». Δεν μπορείς να τα έχεις και όλα…

To κοινό σημείο των δυο γυναικών είναι ότι -στις δημόσιες εμφανίσεις τουλάχιστον- Brad Pitt και Justin Theraux τις κοιτάζουν στα μάτια (sorry, Jennifer!) 

Αν θέλεις κι άλλα juicy news για τους διάσημους κάνε κλικ ΕΔΩ