H Jolie τρελά ερωτευμένη δηλώνει: "Παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου"

Jolie- Pitt όχι απλώς δεν χωρίζουν, αλλά είναι στην καλύτερη τους φάση...
H Jolie τρελά ερωτευμένη δηλώνει: "Παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου"



H Angelina Jolie σε μια άκρως ενδιάφερουσα συνέντευξη που παραχώρισε στο αμερικάνικο "Us Weekly" διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν να περνούν κρίση στο γάμο τους μιλώντας ακόμα και για χωρισμό, μετά τις παπαράτσι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγο διάστημα που τους έδειχναν να τσακώνονται σε έντονο ύφος στο μπαλκόνι της σουίτας τους στο Σίδνεϊ.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ήταν μια υπέροχη χρονιά. Παντρεύτηκα την αγάπη μου, ο γιος μου (Maddox) έγινε έφηβος κι άρχισε κιόλας να βγαίνει ραντεβού, ενώ επιπλέον είχα να βγάλω εις πέρας την ταινία μου Unbroken." Aκόμα, πρόσθεσε: "Eίναι υπέροχο να δουλεύεις μαζί με τον Brad. Έχω ακόμα μερικούς ρόλους στο νου μου", αλλά ιδανικά αυτό που θέλει είναι να συνεχίσει να σκηνοθετεί και να δουλεύει μαζί με τον άντρα της.

"Έπρεπε να αποδείξω πως μπορώ να τα βγάλω πέρα με την σκηνοθεσία, το budget, όλες αυτές τις τοποθεσίες αλλά και την σύγκρουση δύο αεροπλάνων. Ειλικρινά ήταν τρομερό πως δεν άκουγα σχεδόν τίποτα για τρεις μέρες με τόσους θορύβους και όλα αυτά τα εφέ" παραδέχτηκε στο περιοδικό. 

Το λαμπερό ζευγάρι, μετά από εννέα χρόνια σχέσης παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014 (ο Βrad Pitt ήθελε πολύ πιο πριν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου αλλά εκείνη έκανε την δύσκολη) και πλέον απολαμβάνουν πιο πολύ από ποτέ ο ένας την συντροφιά του άλλου, ενώ λατρεύουν να δουλεύουν μαζί...

Oι δυο τους σε μια λίγο παλαιότερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Τι ταιριαστό ζευγάρι!