Δεν υπάρχουν τέλεια ζευγάρια. Δες για πρώτη φορά Brad Pitt και Angelina Jolie να τσακώνονται

Με τσιγάρο στο χέρι η Angelina Jolie ενώ μάλωνε με τον Brad.
Δεν υπάρχουν τέλεια ζευγάρια. Δες για πρώτη φορά Brad Pitt και Angelina Jolie να τσακώνονται



Τους βλέπουμε συνεχώς χαμογελαστούς στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά δεν σημαίνει ότι σαν ζευγάρι δεν έχουν και τις άσχημες στιγμές τους. Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt επιβεβαίωσαν με τη σειρά τους ότι δεν υπάρχουν τέλεια ζευγάρια, και ότι οι διαμάχες αποτελούν μέρος του προγράμματος.

Η 39άχρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης, η οποία έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή ως προληπτικό μέτρο κατά του καρκίνου, εθεάθη με τσιγάρο στο χέρι, σύμφωνα με το In Touch. Αυτή της η κίνηση όμως φαίνεται να ήταν ένα επακόλουθο του καβγά της με τον Brad Pitt.   

Οι δυο τους στεκόντουσαν στη βεράντα του ξενοδοχείου InterContinental στο Σίδνεϊ, με τον 50άχρονο Brad να κάνει χειρονομίες που μαρτυρούσαν έναν εκνευρισμό και στη συνέχεια να φεύγει. Η Angelina από την άλλη, έδειχνε έτοιμη να κλάψει, ενώ λίγο μετά τον καβγά, η ηθοποιός ‘πιάστηκε’ με τσιγάρο στο χέρι.

«Όταν ο Brad είχε σηκωμένα τα χέρια του μπορούσαμε να δούμε τον εκνευρισμό στο πρόσωπό του. Ήταν εξοργισμένος μαζί της. Συνέχισαν να μιλούν με ένταση και να κάνουν χειρονομίες. Η Angelina έδειχνε έτοιμη να ξεσπάσει σε κλάματα» αποκάλυψε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο In Touch.

Η εικόνα της Angelina με τσιγάρο, έρχεται μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε πέρυσι, ως προληπτικό μέτρο κατά του καρκίνου, μετά την ανακάλυψη ότι έφερε το ελαττωματικό γονίδιο BRCA1. Η χειρουργική επέμβαση έγινε έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της Marcheline Bertrand, από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 56 ετών, το 2007.

Το βράδυ της ίδιας μέρας το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Angelina Jolie, Unbroken. Σύμφωνα όμως με έναν αυτόπτη μάρτυρα, το ζευγάρι έδειχνε να βρίσκεται σε απόσταση, πριν ο Brad αποχωρήσει με ένα ιδιωτικό τζετ και η Angelina με ένα άλλο.  Την περασμένη Τρίτη, η  Angelina Jolie είχε βρεθεί στο Today Show όπου δήλωσε στον Tom Brokaw: «Υπάρχουν πολλές στιγμές που λέω ‘Θέλω να γίνω καλύτερη σύζυγος’». Προσθέτοντας χιουμοριστικά: «Λέω ότι θα μάθω να μαγειρεύω. Και ο Brad λέει ‘Γλυκιά μου αφού ξέρουμε σε τι είσαι καλή’. Αλλά λέω όχι δεν θα με πάρει από κάτω αυτό το θέμα της νοικοκυράς. Ξέρει τα όριά μου και πού είμαι καλή σύζυγος και καλή μαμά».