ΕΠΙΣΗΜΟ: Χώρισαν Brad Pitt και Angelina Jolie!

Μετά από δυο χρόνια γάμου και 12 σχέσης το διασημότερο ζευγάρι του πλανήτη δεν είναι πλέον μαζί.
ΕΠΙΣΗΜΟ: Χώρισαν Brad Pitt και Angelina Jolie!



To διασημότερο διαζύγιο στην ιστορία του Hollywood είναι πλέον γεγονός. Μετά από 12 χρόνια σαν ζευγάρι και 2 σαν παντρεμένοι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Η 41χρονη superstar κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου στο δικαστήριο του Los Angeles και ζητάει την πλήρη επιμέλεια των 6 παιδιών τους ωστόσο υπάρχει όρος να τα επισκέπτεται ο Brad όποτε εκείνος το επιθυμεί. Ουσιαστικά αναφέρεται στην «φυσική επιμέλεια» δηλαδή τα παιδιά να μένουν μαζί της.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, η αιτία που η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου είναι πως ο Pitt δεν ασχολιόταν με τα παιδιά σε βαθμό που την… εξόργιζε, ενώ μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και οι φήμες που ήθελαν τον Brad να την απατά. Όπως υποστηρίζει στην αίτησή της, η απόφαση για το διαζύγιο πάρθηκε στις 15 Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η Angelina δεν ζητάει καμία διατροφή ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα χωρίσουν την περιουσία τους η οποία ανέρχεται σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith το 2003, ενώ ο Brad ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston και παντρεύτηκε επίσημα το 2014 στη Γαλλία σε έναν γάμο που έμεινε μυστικός από όλους. 

H δικηγόρος της Angelina Jolie, σχολίασε στο πρακτορείο Reuters:

"Αυτή η απόφαση πάρθηκε για το καλό της οικογένειας. Η ίδια δεν πρόκειται να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ ζητά να δοθεί αυτή την στιγμή στην οικογένεια η ηρεμία που χρειάζεται".

Λίγο αργότερα, ο Brad Pitt εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση στο περιοδικό People, δηλώνοντας:

"Είμαι πολύ στεναχωρημένος με όλο αυτό, αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ψυχική υγεία των παιδιών. Ζήτησα ευγενικά απ’τον Τύπο να δώσει τον χώρο που τους αρμόζει κατά την διάρκεια αυτή της δύσκολης στιγμή".

Δες ΕΔΩ τη νικήτρια του crash test Angelina Jolie-Brad Pitt