Ξέμεινες στην Αθήνα; Τι θα κάνεις για να περάσεις super!

Tι κι αν όλοι λείπουν; Στην πόλη γίνονται πολύ ωραία πράγματα.
Ξέμεινες στην Αθήνα; Τι θα κάνεις για να περάσεις super!



Λίγο που δεν υπολόγισες σωστά τα οικονομικά σου, λίγο που δεν σου άρεσαν ιδιαίτερα οι προτάσεις που έπεσαν από την παρέα στο τραπέζι, έμεινες τελικά του Αγίου Πνεύματος στην Αθήνα. Κανένα πρόβλημα! Το να περάσεις καλά είναι μονόδρομος.

Θα ξεκινήσουμε από τα απλά. Σαββατόβραδο. Φόρα τα All Star σου, το σορτσάκι σου κι ένα πουκάμισο στη μέση και έφυγες για Μαλακάσα. Αν είσαι από αυτούς τους "παράξενους" ανθρώπους που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν έκλεισαν τα εισιτήριά στους από νωρίς για το live των Black Keys, ήρθε η ώρα. Φυσικά και υπάρχουν ακόμα (στην είσοδο με 42€) και σε ό,τι αφορά την παρέα, καμιά ανησυχία. Όσοι δεν έφυγαν θα είναι εκεί. Ξεκίνα τα τηλέφωνα. Τώρα αν ακόμα είσαι ντεμί, απλώς ...μην είσαι. Διάβασε εδώ γιατί πρέπει να πας (οπωσδήποτε) και δες εν τάχει τη λίστα με τα 10 κομμάτια τους που πρέπει να μάθεις asap (για να μην ανοιγοκλείνεις το στόμα σου).

 

Αν δεν πείθεσαι με τίποτα από την άλλη, μπορείς να καταλήξεις σε ένα πιο "βατό" live. Πολυαγαπημένη Θεοδοσία Τσάτσου στον Πολυχώρο Χυτήριο (με είσοδο 10€). Έχεις κάτι πιο καλοκαιρινό κατά νου, από τη Θεοδοσία να σου τραγουδάει "Στη Θάλασσα"; 

 

Ξημερώνει Κυριακή και αν ο καιρός δεν κάνει πάλι τα τσαλίμια του, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μπανάκι στη θάλασσα. Η Αθήνα έχει αδειάσει, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και οδηγούν στην παραλία (ρίξε μια ματιά εδώ στις πέντε καλύτερες της Αττικής). Και το βράδυ; Ξεσηκωτικό live για χορό και ευχάριστες μουσικές στο Faust. Ποιοι θα παίζουν; Sugahspank! & Τhe Swing Shoes. Tι θα παίζουν; Gypsy, swing, gospel, blues και παραδοσιακά. Κακός Χαμός! Το "γλέντι" ξεκινά κατά τις 22:30 και έχει είσοδο 5-8€.

 

Δευτέρα και το μόνο που απαιτείται, είναι χαλάρωση. Ή εκδρομή. Εξαρτάται από τη διάθεσή σου. Ή θα πας μονοημεράκι ή θα βρεις την κοντινότερη σε εσένα πισίνα και θα κάνεις την ηλιοθεραπεία σου (δες εδώ τις πιο οικονομικές και καθαρές πισίνες της Αθήνας). Για την εκδρομή, οι επιλογές ποικίλουν. Ναύπλιο, Χαλκίδα, Σούνιο και Φενεός (διάβασε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

 

Τα πάντα όπως κατάλαβες είναι θέμα διάθεσης και οπτικής. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις μία από τις παραπάνω προτάσεις και να στείλεις την happy selfie σου στους κολλητούς στη Μύκονο. 

Από την άλλη βέβαια, η παρέα τώρα βρίσκεται κάπου ... εδώ