Συναυλία των Black Keys: Γιατί είναι το event του μήνα

Για να μην πω του καλοκαιριού.
Συναυλία των Black Keys: Γιατί είναι το event του μήνα



Μόλις δύο εβδομάδες πριν την εμφάνισή τους στη χώρα μας και μόλις μία μέρα μετά τα γενέθλια του Dan Auerbach, σου υπενθυμίζω γιατί δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα αυτή τη συναυλία. 

"Πότε θα κανονίσουμε κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό να δούμε και τους Black Keys" ήταν συχνά πυκνά η ερώτηση που έπεφτε στην παρέα. Τον περασμένο Νοέμβριο το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη, ο χρόνος σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά τα τηλέφωνα έπεσαν βροχή. Οι Black Keys στην Ελλάδα, για τον εορτασμό των 20 χρόνων του Rockwave Festival. Αυτή ήταν σίγουρα η καλή είδηση της ημέρας. Γιατί;

Γιατί περιμένω το πάνω- κάτω, πέρα- δώθε την ώρα που το duo θα τραγουδάει "Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting... I'm a lonely boy" και οι διπλανοί μου έξαλλοι θα εκσφενδονίζουν μπύρες- αγάπης στον αέρα.

Γιατί είναι και οι δύο άλλου level μουσικοί.

Γιατί είναι low profile. Όταν το 2010 κέρδισαν 3 βραβεία Grammy για το "Brothers", έμειναν στην τελετή μόλις 15 λεπτά. 

Γιατί το 2012 έβγαλαν sold out το Madison Square Garden (χωρητικότητας περίπου 18.000 ατόμων) σε μόλις 15 λεπτά.Σκέψου τι έχει να γίνει στο Terra Vibe Park (απροσδιορίστου χωρητικότητας).

Γιατί αυτοί οι δύο τύποι από το Ohio, αυτά τα δύο "Μαύρα Κλειδιά", οι Dan Auerbach και Patrick Carney, αυτοί οι masters της garage rock, αυτοί οι "δεν περιγράφω άλλο", ήρθαν για να αλλάξουν τη μουσική.   

Την ίδια μέρα, το δρόμο των Black Keys θα "ανοίξουν" οι The Black Angels, oι 1000 Mods, οι Τhe Big Noise Attack και οι Puta Volcano. 

Δες εδώ σε ποιες άλλες συναυλίες θα πας φέτος το καλοκαίρι.