Εσύ ποιος θα ήθελες να είναι ο επόμενος Christian Grey;

Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Jamie Dornan θέλει συζήτηση...
Εσύ ποιος θα ήθελες να είναι ο επόμενος Christian Grey;



Το να κάνω υποθέσεις και να σχολιάζω τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες. Όταν, λοιπόν, έχω μία μοναδική ευκαιρία να συνδυάσω αυτά τα δύο πράγματα τότε είναι η καλύτερή μου. 

Έτσι, το ερώτημα που έθεσα σήμερα είναι το εξής: Τι θα γινόταν αν τελικά ο Jamie Dornan αποχωρούσε από τα sequel της σαδομαζοχιστικής ταινίας που σπάει τα ταμεία; Η φήμη πάντως υπάρχει αν και η εταιρία τη διαψεύδει και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα μιας και ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος και καλλίγραμμος ηθοποιός αποδείχτηκε απολύτως ανεπαρκής για το ρόλο του Christian Grey. 

Αν, βέβαια, ήταν στο χέρι μου θα απέλυα και την Dakota Johnson και επίσης θα προσλάμβανα για σκηνοθέτη τον Lars von Trier για να δω μία σωστή σκηνοθεσία που δεν θα κάψει τον εγκέφαλό μου. Εντάξει, και για να δω τις σκηνές σεξ, με μία αυξημένη δόση ρεαλισμού, όπως δηλαδή θα έπρεπε να είναι. 

Με τον πρωταγωνιστή όμως τι γίνεται; Χρειαζόμαστε έναν σέξι άντρα που να μοιάζει με 27άρης, να φαίνεται δισεκατομμυριούχος και βιτσιόζος, (να γυαλίζει το μάτι του που λένε) και να θέλουμε απελπισμένα κατά κοινή ομολογία να τον δούμε γυμνό. 

Καταθέτω, λοιπόν, στην Universal τις παρακάτω επιλογές για την αντικατάσταση του Jamie Dornan στο ρόλο του Christian Grey. 

1. Ryan Gosling, 34 χρονών

Όποια έχει διαφορετική άποψη να σηκώσει το χέρι. O Ryan είναι η φαντασίωση πολλών γυναικών και θα ήταν ο ιδανικός υποψήφιος για το ρόλο του Christian Grey. Μάλιστα, του έγινε και σχετική πρόταση αλλά εκείνος δεν ενδιαφερόταν.  Εδώ που τα λέμε, και πολύ καλά έκανε καθώς αν είχε πει το «ναι» ενδεχομένως να είχε καταστρέψει την καριέρα του. 

2. Charlie Hunnam, 34 χρονών

Ήταν πασιφανές ότι από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον Charlie Hunnam του Sons of Anarchy. Ο 34χρονος ηθοποιός είχε κερδίσει το ρόλο του Christian Grey αλλά έναν μήνα μετά αποχώρησε. Άλλοι λένε ότι είχε πρόβλημα με το συμβόλαιο στη σειράς, άλλοι ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με τα χρήματα, άλλοι ότι πιέστηκε πολύ ενώ ακουγόταν ακόμα ότι ήταν δυσαρεστημένος με τη σκηνοθέτιδα Sam Taylor. Βέβαια, μπορεί να τον επηρέασε και το γεγονός ότι μαζεύτηκαν περίπου 80.000 υπογραφές στο διαδίκτυο για να αποχωρήσει από το project. Εγώ, πάντως, θα τον ξαναέφερνα πίσω για να αποδείξω σε αυτούς τους 80.000 ότι όλα είναι πιθανά. 

3. Henry Cavill, 31 χρονών

Ο Δημήτρης λέει ότι ο σούπερμαν είναι ο ιδανικός για το ρόλο αλλά τον βρίσκει αντιπαθέστατο. Η Δανάη από την άλλη ισχυρίζεται ότι είναι πολύ ογκώδης για έναν τέτοιο ρόλο. Εγώ πάλι τον  βρίσκω συμπαθητικό και αρκετά μυστηριώδη. 

4. Chris Pine, 34 χρονών

Θα του έδινα μια ευκαιρία γιατί είναι πανέμορφος, αλλά θα είχαμε ενδοιασμούς για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Τα χαρακτηριστικά του είναι τόσο όμορφα και ισορροπημένα που θα δυσκολευόταν να αναδείξει το kinky πρόσωπό του. 

5. Jake Gyllenhaal, 34 χρονών

Ο Jake είναι κατά τη γνώμη μου το πιο όμορφο αγόρι στο κόσμο και μπορώ να τον χαζεύω επί ώρες. Οι soft σκηνές σεξ στην ταινία «Love and Other Drugs» με έχουν στιγματίσει και θα πουλούσα τον υπολογιστή μου για να τον παρακολουθήσω σε ένα τέτοιο θέαμα. Αν ήταν βέβαια το αγόρι μου θα τον απέτρεπα από το να πάει και να συνεχίσει την πορεία προς την ποιότητα που έχει ήδη διαγράψει. 

6. Οι αδερφοί Hemsworth, 31 και 25 χρονών 

Δεν μας νοιάζει ποιος από τους δύο θα είναι, διαλέξτε και πάρτε. Ο Liam και ο Chris Hemsworth είναι χάρμα οφθαλμών. Θα μας άρεσαν ακόμα και με περούκα στο ρόλο της Anastasia Steele.

7. Τheo James, 30 χρονών

Για τον Theo James έχω γράψει ολόκληρο αφιέρωμα μιας και ο άνθρωπος είναι σκέτη ποίηση. Στην αρχή της ταινίας «Divergent» είχε δείξει ένα πολύ κακό  πρόσωπο και παρόλα αυτά εμείς συνεχίζαμε να τον ποθούμε. Και μην ξεχνάς ότι έχει και ελληνική καταγωγή. 

8. Σάκης Ρουβάς, 43 χρονών  

Τώρα που λέμε για Έλληνες όμως, πώς θα σου φαινόταν η επιλογή του Σάκη; Τα κορίτσια εδώ λένε ότι θα τον ήθελαν σαν τρελές αν και κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλος για το ρόλο, δεν πείθει για τα βίτσια του και προσωπικά δεν είμαι φαν των υποκριτικών του ικανοτήτων (κι ας του δίνουν βραβεία).  

9. Χριστόφορος Παπακαλιάτης, 39 χρονών 

Ο Χριστόφορος μπορεί να κοντεύει τα 40 αλλά μικροδείχνει, είναι λαοφιλής και επίσης ξέρει από σκηνές σεξ. Τι άλλο θες; 

10. Justin Bieber, 20 χρονών 

Αν τελικά οι συντελεστές και το concept παραμείνουν τα ίδια τότε η Universal μπορεί να βάλει τον Justin Bieber ώστε να μπορούμε πια ελεύθερα να μιλάμε για μία ξεκαρδιστική κωμωδία. Αν και θα προτιμούσαμε σε αυτή τη περίπτωση o Justiin να είναι ο υποτακτικός. 

11. Jonathan Rhys Meyers, 37 χρονών


Ούτε βέβαια φαίνεται στον Jonathan Rhys Meyers ότι είναι 37 χρονών. Έχει αυτό το σέξι βλέμμα του ψυχοπαθή που σε διαπερνάει και εκτός αυτού σίγουρα περνάει για πλούσιος αν κρίνουμε από  τη φυσιογνωμία του. Κάτι σου λέει αλλά δεν θυμάσαι από πού τον ξέρεις; Από το Match Point, το The Tudors και το Καν’ το όπως ο Beckham.

Ψηφίστε αυτόν που εσείς θα θέλατε να δείτε ως διάδοχο του Jamie Dornan!