Jamie Dornan: Φεύγει ο πρωταγωνιστής από το Fifty Shades of Grey εξαιτίας της... γυναίκας του;

Παραιτήθηκε ο Jamie Dornan από το 50 shades of Grey;
Jamie Dornan: Φεύγει ο πρωταγωνιστής από το Fifty Shades of Grey εξαιτίας της... γυναίκας του;



Σύμφωνα με το αυστραλέζικο περιοδικό NW ο Jamie Dornan δεν θα παίξει στο sequel του Fifty Shades of Grey. Ποια είναι η αιτία αυτής του της απόφασης; To γεγονός ότι η γυναίκα του, Amelia Warner αισθάνεται... άβολα με τις ερωτικές σκηνές της ταινίας αλλά και ένας ακόμα (μεγαλύτερος) λόγος. Η έλλειψη... χημείας με την συμπρωταγωνίστρια του Dakota Johnson.

Ο Dornan, μπορεί να είχε τονίσει στην γυναίκα του ότι μετά την ταινία δεν θα αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους, όμως φαίνεται πως η Amelia έχει αντίθετη άποψη. Άραγε να φταίνε οι εκατομμύρια θαυμάστριες που πλέον δεν τον αφήνουν σε ησυχία; Ο ίδιος πάντως, λίγο πριν κυκλοφορήσει η ταινία είχε πει πως η γυναίκα του δεν θα αντέξει να την δει!

Aπό την άλλη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δυο ηθοποιοί δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά μεταξύ τους. Οι σκηνές τους είχαν δυσκολέψει πολύ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, δεν μπορούσαν να ταιριάξουν καθόλου μεταξύ τους ενώ η Dakota δεν έκανε και ό,τι καλύτερο μπορούσε στις ερωτικές σκηνές (σύμφωνα με το δημοσίευμα).

Επιπλέον, η ταινία δεν έχει λάβει καθόλου καλές κριτικές ενώ η ερμηνεία του 32χρονου ηθοποιού χαρακτηρίστηκε ως... απογοητευτική από τους περισσότερους. Σαν αποτέλεσμα, οι δυο επόμενες ταινίες βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα καθώς υπάρχει νέα κόντρα ανάμεσα στην σκηνοθέτιδα Sam-Taylor Johnson και την συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου, EL James. 

Συγκεκριμένα, η James θεωρούσε πως οι σκηνές της ταινίας ήταν πολύ soft ενώ από την πλευρά της η Johnson δεν ήθελε να κάνει μια ταινία που να δείχνει μόνο σκηνές από S&M sex! Πλέον είναι αμφίβολο αν η Johnson θα βρίσκεται στην σκηνοθεσία σε μια από τις δυο ταινίες που ακολουθούν, ιδιαίτερα μετά από τις τόσο άσχημες κριτικές... 

Αναμένουμε με αγωνία αν θα επιβεβαιωθούν επισήμως όλα τα παραπάνω αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις...