50 Shades Of Grey: Διαψεύδει ο Jamie Dornan τις φήμες αποχώρησης από το cast

Ο εκπρόσωπος του Ιρλανδού star διέψευσε κάθε σενάριο αποχώρησης του από την συνέχεια της τριλογίας.
50 Shades Of Grey: Διαψεύδει ο Jamie Dornan τις φήμες αποχώρησης από το cast



O Jamie Dornan δεν αποχωρεί (τουλάχιστον τώρα) από το cast του 50 Shades Of Grey, παρά το δημοσίευμα αυστραλιανού περιοδικού.

Το δημοσίευμα του περιοδικού NW ανέφερε πως η σύζυγος του Jamie ήταν ενοχλημένη με τις σκηνές σεξ του με την Dakota Johnson με αποτέλεσμα την... κρεβατομουρμούρα. Μέσα σε λίγα λεπτά από την κυκλοφορία της είδησης το διαδίκτυο κυριολεκτικά... έπεσε, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Dornan διέψευσε την φυγή του από το cast, θολώνοντας ωστόσο τα νερά.

"Όλα τα δημοσιεύματα είναι αναληθή, ενώ και το studio (Universal) δεν έχει επιβεβαιώσει την συνέχεια της σειράς", ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του Dornan στο E!.

Tι δείχνει αυτή η δήλωση; Πολλά και τίποτα. Από την μια διαψεύδεται η αποχώρηση του Dornan ενώ από την άλλη δεν επιβεβαιώνεται και η συνέχεια της σειράς των ταινιών, αν και έχουν ήδη διαρρεύσει και τα ονόματα τους!

Εμείς πάντως ανυπομονούμε για την δεύτερη ταινία με τον Jamie στον ρόλο του Christian Grey, αλλά και τις σκηνές sex που θα παίξει. Θα είναι πιο καυτές από την πρώτη ταινία ή η... γκρίνια της συζύγου Amelia Warner θα έχει αποτέλεσμα;

Να θυμίσουμε πως υπάρχει ενδεχόμενο και αλλαγής στη σκηνοθεσία μετά την κόντρα της Sam Taylor-Johnson με την συγγραφέα του βιβλίου EL James.