Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

Τα στοιχήματα, οι υποψήφιοι, τα outsiders, το ενδεχόμενο μιας πρωταγωνίστριαςκαι όλο το παρασκήνιο για τον νέο πράκτορα 007 μετά τον Daniel Craig!
Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;



Για πες… Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο επόμενος James Bond, μόλις ο Daniel Craig παραδώσει κι επίσημα την άδεια του να σκοτώνει, όπως φημολογείται μετά την πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινία του πράκτορα 007, Spectre;

Τον τελευταίο καιρό, στο τραπέζι έχουν πέσει πάρα πολλά ονόματα για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Craig, από τον Channing Tatum και τον Idris Elba μέχρι τον Damian Lewis του Homeland. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, ο τελευταίος είναι πιο κοντά από όλους στο να κλείσει τη συμφωνία με τους παραγωγούς της ταινίας.

Όμως, μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά στους υποψήφιους που ερίζουν για την πολυπόθητη θέση του Bond.

Channing Tatum

O πρωταγωνιστής του Magic Mike XXL, που κάνει τις θαυμάστριες του να παραληρούν με το καυτό κορμί του, δημιούργησε μια ανάρτηση στην οποία ζήτησε να απαριθμήσουν τα υπέρ και τα κατά του ενδεχομένου να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007.

Ενώ, έχει το κορμί και τη φυσική ακτάσταση να τον υποδυθεί, ο ίδιος μείωσε τις πιθανότητες του, δηλώνοντας «Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον απορρίψω (σα ρόλο). Αλλά δεν ξέρω. Είναι πολύ ισχυρή στο μυαλό μου η σκέψη ότι όποιος πρόκειται να παίξει τον James Bond θα πρέπει πάντα να είναι γνήσιος Βρετανός. Είμαι υπέρ των αλλαγών, αλλά η πραγματική φύση του 007 είναι πολύ… Αγγλοσαξωνική. Δεν θα έπρεπε να είναι ένας Αμερικάνος ηθοποιός με ψεύτικη βρετανική προφορά».

Damian Lewis

Ο κοκκινομάλλης πρωταγωνιστής του Homeland, του οποίου το όνομα δεν είχε ακουστεί ποτέ πριν για τη θέση του James Bond, τώρα φλερτάρει επικίνδυνα με το ρόλο του υπερκατασκόπου. Μέχρι να επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να έχει κλείσει τη συμφωνία, το outsider θα πρέπει να βάλει κάποια κιλά και να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση. Ο κυριότερος λόγος που θεωρείται ως ο πιο πιθανός είναι το γεγονός ότι συνεργάστηκε πέρυσι με την παραγωγό των ταινιών του Bond,  Barbara Broccoli, στο The Silent Storm.

Idris Elba

Τι κι αν μέχρι στιγμής ήταν το απόλυτο φαβορί για τη θέση, πλέον από ότι φαίνεται η πρωτοκαθεδρία του κλονίστηκε. Είναι αφόρητα sexy, με πρωτόγνωρο μαγνητισμό, sex appeal, φινέτσα, ωραίο αθλητικό κορμί και συγκλονιστικές υποκριτικές ικανότητες με την πλειοψηφία των Βρετανών να τον θέλουν ως τον νέο πράκτορα 007. Βέβαια, τα μόνο μειονεκτήματα που έχουν προβάλει μέχρι τώρα διάφοροι είναι ότι μεγαλοδείχνει (!), αν και είναι στα 40 κάτι του, καθώς και ότι μέχρι στιγμής ποτέ ο Bond δεν ήταν έγχρωμος. Γιατί να μην αλλάξουν τα πράγματα;

Οι υπόλοιποι…

Τα πρακτορεία στοιχημάτων θέλουν μετά τον Lewis και τον Elba, για τη θέση του 007 (με σειρά προτίμησης) τους Tom Hardy, Michael Fassbender, Aidan Turner, Orlando Bloom, Henry Cavil, Benedict Cumberbatch και Rupert Friend.

Η εναλλακτική εκδοχή…

Όσο το κοινό αναρωτιέται αν ο επόμενος Bond, θα είναι μαύρος, κοκκινομάλλης, νεότερος ή μεγαλύτερος, υπάρχει και η εκδοχή που θα ήθελε ο ρόλος να δοθεί σε γυναίκα πρωταγωνίστρια. Εκτός, όμως, ότι είναι αντίθετο με το original story του δημιουργού του Bond, Ian Fleming, οι έρευνες ακόμα δεν έχουν καταλήξει πως θα αντιδρούσαν οι σινεφίλ. Σίγουρα μια μερίδα θα ήθελε μια πρωταγωνίστρια –καθώς νέοι καιροί, νέα έθιμα!-, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που λένε ότι ο 007 δεν μπορεί να είναι γυναίκα, ενώ μέρος της επιχειρηματολογίας τους είναι τι θα απογίνουν τα κορίτσια του James Bond… Α πα πα!

Δες ΕΔΩ το καυτό teaser της νέας ταινίας του 007 με τον Daniel Craig, καθώς και όλους τους ηθοποιούς που έχουν υποδηθεί το θρυλικό πράκτορα!