Daniel Craig: Στο νέο teaser του James Bond είναι το απόλυτο αρσενικό

Με budget παραγωγής στα 300 εκ. δολάρια, είναι μια από τις ακριβότερες παραγωγές όλων των εποχών.
Daniel Craig: Στο νέο teaser του James Bond είναι το απόλυτο αρσενικό



Ποιος ενσάρκωσε καλύτερα το όραμα του Ian Fleming στη μεγάλη οθόνη; Είναι ένα ερώτημα που δυσκολεύομαι να απαντήσω όσες φορές κι αν έχω προσπαθήσει. Πολύ απλά γιατί ο καθένας από τους ενίοτε πρωταγωνιστές είχε έναν καλό λόγο για να σε πείσει ότι αυτός είναι ο "ιδανικός". 

Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν και όπως είναι λογικό οι απαιτήσεις γίνονται περισσότερες. Από την εποχή των 70s όταν πρωτοέπαιξε ο Sean Connery μέχρι σήμερα που ο Daniel Graig ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον ρόλο του James Bond 007 για τέταρτη φορά στο sequel "Spectre" σχεδόν τίποτα δεν είναι ίδιο. 

Οι μοναδικές σταθερές αξίες όμως θα είναι πάντα η περιπέτεια, το μυστήριο, τα εντυπωσιακά εφέ, η δράση, τα ακριβά αυτοκίνητα και η αγωνία για το τι έπεται. Τι άλλο; Τα όπως πάντα πανέμορφα κορίτσια του μυστικού πράκτορα.

Aυτήν την φορά, ο 47χρονος Daniel Graig φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ για όλα, ενώ στο νέο poster που έδωσε στη δημοσιότητα η MGM, ποζάρει ντυμένος στα μαύρα, κρατά όπλο και μαγνητίζει με το απειλητικό του βλέμμα. Σε εντελώς διαφορετικό στυλ βγάζει από πάνω του το επιβλητικό σμόκιν και επιστρέφει στον ρόλο του Βρετανού μυστικού πράκτορα.

Η ταινία ανάμενεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου και δίπλα του ως Bond girl θα είναι η εκρηκτική Monica Bellucci. Aυτήν την φορά, ο James Bond καλείται να αποκρυπτογραφήσει ένα μυστηριώδες μήνυμα για να ξεσκεπάσει μια διαβολική οργάνωση. O τίτλος της ταινίας, "Spectre" παραπέμπει στην οργάνωση Special Executive for Counter-Intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion που οι δημιουργοί εισήγαγαν στις πρώτες ταινίες επί εποχής Sean Connery.

Όλοι οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον James Bond

1954 Barry Nelson

1956 Bob Holness

1962 Bob Simmons

1962-1967 Sean Connery

1964 Roger Moore

1987-1989 Timothy Dalton

1995-2002 Pierce Brosnan

2006-2015 Daniel Craig

Δες τα κορίτσια του James Bond όταν πετούσαν τα ρούχα τους ΕΔΩ

Δες την Μοnica Belluci ως Bond Girl ΕΔΩ