Αυτά είναι τα πιο sexy Βond Girls όλων των εποχών

Με αφορμή την επικείμενη εμφάνιση της Monica Bellucci ως... Bond Girl θυμόμαστε τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έπαιξαν αυτόν τον ρόλο.
Αυτά είναι τα πιο sexy Βond Girls όλων των εποχών



Ο 47χρονος Daniel Graig φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ στο νέο sequel "Spectre" ενώ βγάζει από πάνω του το επιβλητικό σμόκιν και επιστρέφει στον ρόλο του Βρετανού μυστικού πράκτορα. Δίπλα του ως Bond Girl θα έχει την εντυπωσιακή Monica Bellucci, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου. 

Aυτήν την φορά, ο James Bond καλείται να αποκρυπτογραφήσει ένα μυστηριώδες μήνυμα για να ξεσκεπάσει μια διαβολική οργάνωση. O τίτλος της ταινίας, "Spectre" παραπέμπει στην οργάνωση Special Executive for Counter-Intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion που οι δημιουργοί εισήγαγαν στις πρώτες ταινίες επί εποχής Sean Connery.

Όσο για τα Bond Girls; Όλες τους ήταν υπέροχες. Από την Ursula Andress και την Kim Basinger, μέχρι την Denise Richards και την Olga Kurylenko. Μπορεί όλες τους να ήταν αρκετά μικρότερες σε ηλικία (σε σχέση με την Monica και τον ίδιο τον James Bond), όμως είναι σίγουρο ότι η Bellucci θα αποδείξει τι αξίζει για ακόμα μια φορά. 

Δες τον Daniel Craig στο νέο teaser του James Bond ΕΔΩ