Channing Tatum: Θα είναι ο επόμενος James Bond;

Το σκέφτεται και ζήτησε τη γνώμη του ίντερνετ!
Channing Tatum: Θα είναι ο επόμενος James Bond;



Θα μπορούσες να φανταστείς τον sexy πρωταγωνιστή της ταινίας Magic Mike: XXL, Channing Tatum, ως τον καταλληλότερο για να υποδυθεί τον γόη υπερκατάσκοπο James Bond; Σαν ιδέα, σίγουρα θα ενθουσίαζε ορισμένους, ενώ άλλοι θα προθυμοποιούνταν να τον χλευάσουν.

Καθότι φαίνεται ούτε κι ο ίδιος είναι σίγουρος για αυτήν την πρόταση, έσπευσε στο γνωστό διαδικτυακό forum, Reddit, να ζητήσει την άποψη του κοινού! Έτσι, δημιούργησε μια ανάρτηση στην οποία ζήτησε να απαριθμήσουν τα υπέρ και τα κατά του ενδεχομένου να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007, με τις απαντήσεις του σε κάθε ερώτηση να χαρακτηρίζονται από σοκαριστική ειλικρίνεια. Ενδεικτικά, ποιος μπορεί να ξεχάσει την ακομπλεξάριστη απάντηση του για το παρατσούκλι που έχει δώσει στο μόριό του;

Για το ρόλο του γοητευτικού υπερκατασκόπου είπε «Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον απορρίψω. Αλλά δεν ξέρω. Είναι πολύ ισχυρή στο μυαλό μου η σκέψη ότι όποιος πρόκειται να παίξει τον James Bond θα πρέπει πάντα να είναι γνήσιος Βρετανός. Είμαι υπέρ των αλλαγών, αλλά η πραγματική φύση του 007 είναι πολύ… Αγγλοσαξωνική. Δεν θα έπρεπε να είναι ένας Αμερικάνος ηθοποιός με ψεύτικη βρετανική προφορά».

Ενώ, με αφορμή την προτροπή ενός θαυμαστή να μιλήσει για κάτι που οι περισσότεροι δεν ξέρεουν γι αυτόν, εκείνος αντί να μιλήσει για κάποιο κρυφό ταλέντο του ή κάποια πικάντικη λεπτομέρεια, απάντησε συναισθηματικά σαν να έβγαζε οσκαρικό ευχαριστήριο λόγο για το πόσο τυχερός νιώθει για κάθε ευκαιρία που του έρχεται.

Συγκεκριμένα, εξήγησε «Κατά κάποιον τρόπο, έχω πάρει πολλές σωστές αποφάσεις.  Είμαι, βέβαια, σίγουρος, ότι έχω πάρει και πολλές λάθος αποφάσεις, αλλά δεν ξέρω καν την αλληλουχία των γεγονότων που με οδήγησαν να καταλήξω σε αυτές. Είναι τόσο τρελό. Να κοιτάω γύρω μου και να βλέπω με πόσο εξευτελιστικά ταλαντούχους ανθρώπους συναναστρέφομαι κάθε μέρα».

Τώρα, αυτός είναι ένας πολύ διακριτικός τρόπος να μας περάσει έμμεσα το μήνυμα ότι θα δεχτεί; Η απάντηση προσεχώς!

Δες ΕΔΩ το trailer του Magic Mike: XXL που θα σε βγάλει από τα ρούχα σου, αν δεν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τις 9 Ιουλίου που θα κυκλοφορήσει η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους.