Εξομολογήσεις ενός άντρα: Πώς να διαλέξετε τον σωστό άντρα

Λοιπόν, επειδή μαζευτήκατε πολλές πληγωμένες, θα σας δώσω την λύση εγώ.
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Πώς να διαλέξετε τον σωστό άντρα



Ο άντρας είναι το χειρότερο είδος ζώου (ζώου, ζώου, ξέρω εγώ τι λέω) που μπορεί να περπατήσει πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Μέχρι εδώ όλα καλά και με συμπαθήσατε ένα τσικ παραπάνω (που έλεγε και μια ψυχή).

Επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλά κοράσια να στεναχωριούνται που είναι μόνα τους και έχουν κάνει τις λάθος επιλογές, θα σας πω εγώ πώς να βρείτε άντρα σωστό, για να μην πετάτε και τα όμορφα ευρουλάκια σας σε αδιάβροχες μάσκαρες. Ή τέλοσπαντων οικογενειακές συσκευασίας παγωτών και οτιδήποτε κάνετε.

Τα σημάδια πως είναι καλό παλικάρι και για σχέση είναι αυτά. Και μην ακούσω καμία να ξαναπεί «που είναι τα καλά παιδιά». Μπροστά σας είναι!

-Σε κάνει να γελάς

Να γελάς. Πες το και εσύ. Να γελάς. Να λέει αστεία (όχι κρύα, κανονικά), να μην κάνει τον σοβαροφανή και να βρίσκει πάντα την κατάλληλη ατάκα να πει για να σου φτιάξει το κέφι. Πληροφορίες εντός.

-Είναι περήφανος για σένα

Όχι ψεύτικα περήφανος. Πραγματικά περήφανος. Από το γεγονός πώς τελείωσες ένα project, μέχρι που κατάφερες να φας 2 ολόκληρα σουβλάκια με πίτα. Όσο αστείο και αν σου φαίνεται, ένας άνθρωπος που είναι περήφανος για σένα, είναι αυθεντικός.

-Δεν θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι με την μια

ΟΚ, καλό το sex. Καλό και υπέροχο. Ένας άντρας keeper θέλει να κάνει sex μαζί σου, αλλά θέλει να σε ξέρει. Ποια είσαι, τι σου αρέσει, τις σκέψεις σου. Αυτό από μόνο του γυναίκες πρέπει να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστές. Γιατί sex μπορείτε να βρείτε εύκολα. Έναν άνθρωπο όμως που θέλει να σας μάθει, όχι.

-Δεν φοβάται να ρίξει τα μούτρα του και τον εγωισμό του

Δεν υπάρχουν εγωισμοί στον έρωτα. Επαναλάβετε 5 φορές δυνατά άντρες και γυναίκες. ΟΚ τώρα; Αφού το εμπεδώσατε, μην γίνεται ποτέ τα κορίτσια-γραμματόσημα. Για κανέναν. Ποτέ. Σας… έφτυσε κάποιος; Adios φίλε. Δεν αξίζει. Ο άντρας που θα ρίξει τον εγωισμό του, δεν το κάνει από χόμπι. Το κάνει επειδή ΑΓΑΠΑΕΙ. Εντάξει τώρα;

-Είναι πάντα ΕΚΕΙ

Προσέξτε γυναίκες. ΕΚΕΙ. Πάντα ΕΚΕΙ. Δεν εξαφανίζεται, δεν μασάει να τα βάλει με θεούς και δαίμονες, στα δύσκολα δεν κάνει τον Κινέζο. Είναι εκεί. Και επειδή είναι κύριος, περπατάει πάντα ένα βήμα πίσω σας.

-Κάθε μέρα παλεύει

Δεν θεωρεί δεδομένο τίποτα. Όποιος θεωρεί τον άλλον δεδομένα, έχει χάσει. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Και αφού τον βλέπετε να παλεύει για εσάς, σημαίνει πως δεν είναι κανένας θεοπάλαβος που θέλει τον ουρανό με τα άστρα. Τα δίνει αυτός. Σε εσάς.

-Δεν είναι τέλειος

Και το ξέρει. Και αυτό είναι τελικά το στοιχείο που πρέπει να εκτιμήσετε για να μην τρώτε τα μούτρα σας. Δεν είναι τέλειος. Είναι όμως ολοκληρωμένος μαζί με την γυναίκα που αγαπάει. Και αυτό είναι τελικά η μαγεία σε όλη την διαδικασία του έρωτα.

Καταλάβατε πως θα τον διαλέξετε; Μήνυμα που γράφει «διαβάστηκε» και δεν απαντήθηκε σημαίνει πως δεν αξίζει ο άλλος. Όσο ωραίος και αν είναι, όσους κοιλιακούς και αν έχει (είμαι στους 4, μου λείπουν άλλοι τόσοι), άντρας που δεν σέβεται ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

Επιλέξτε με κριτήρια λοιπόν που είναι πραγματικά. Ούτε η ομορφιά έκανε κάποιον  ιδανικό, ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Δείτε τον άλλον. Κοιτάξτε αν σας συμπεριφέρεται όπως σας αξίζει και μετά εκτιμήστε τον.

Και μην ακούσω ξανά γυναίκα να παραπονιέται πως χάθηκαν οι άντρες. Δεν θα χρεωθούμε εμείς τα λάθη άλλων γυναίκες. Είδαμε και εμείς τα καλά παιδιά πως καταλήγουμε.

Πληροφορίες ξανά εντός.

ΥΓ: Ξεκολλάτε πια από τους πρώην. Πρώην είναι και πάνε. Αν άξιζαν θα ήταν νυν.

YΓ 1: Και δείξτε και εσείς τι θέλετε. Ο κατάλληλος θα το κάνει. Ο ακατάλληλος θα πει "ναι" και θα το ξεχάσει!

Νομίζεις πως σε απατάει; Διάβασε ΕΔΩ πώς θα τον καταλάβεις...

Θες να είσαι η τέλεια γυναίκα για εκείνον; Διάβασε ΕΔΩ τι πρέπει να κάνεις...