Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τελικά ποια είναι η τέλεια γυναίκα;

Γιατί και εμείς το καλύτερο ψάχνουμε, άσχετα ότι καταλήγουμε στο λάθος. Άντρες-γυναίκες…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τελικά ποια είναι η τέλεια γυναίκα;



Ο άντρας μετά από αρκετές περιπέτειες στη ζωή του πάντα θα αναζητήσει ένα «λιμάνι». Μια γυναίκα που θα τον κάνει να δει την ζωή διαφορετικά. Είναι η λεγόμενη και «τέλεια» ή «Ιερό Δισκοπότηρο στον κόσμο των ραντεβού». Πολλές φορές και «καψούρα».

Έτσι λοιπόν, μετά από αρκετή αναζήτηση κατάφερα να βρω δυο πράγματα: Τα γυαλιά ηλίου που έψαχνα αλλά και τον ορισμό της τέλειας γυναίκας. Ένα άτομο που από μόνο του θα μπορεί να δώσει σε έναν άντρα την ασφάλεια, αλλά και την περιπέτεια με έναν τρόπο: Το χαμόγελο!

Όχι, η εξωτερική ομορφιά κορίτσια δεν είναι αυτή που θα κάνει έναν άντρα να ερωτευτεί. Σε βάθος χρόνου. ΟΚ, η πρώτη εντύπωση όπως και να το κάνουμε θα παίξει τον ρόλο της. Αλλά όχι, η τέλεια γυναίκα δεν είναι εκείνη που θα πούμε «Ουάου είναι πανέμορφη». Η τέλεια γυναίκα είναι εκείνη που θα κάνει έναν άντρα να πει «Ουάου είναι πανέμορφη και σήμερα». Και να είναι 8 το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι.

Τι καθορίζει την τέλεια γυναίκα; Καταρχήν να είναι cool. Να μην γκρινιάζει αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος γκρίνιας. Όπου σοβαρός λόγος γκρίνιας σημαίνει: Ξενοκοίταγμα, καπάκι λεκάνης λερωμένο (δηλαδή ίου), πληρωμή λογαριασμού από εκείνη και παραμέλημα. Το τελευταίο ισοδυναμεί με εγκατάλειψη.

Μετά το κουλάρισμα, να σου προσφέρει ασφάλεια. Όχι ασφάλεια του στυλ «άστον μωράκι, θα του σπάσω εγώ τα σαγόνια». Ασφάλεια στα δύσκολα. Να χάνεις την δουλειά σου και να είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι για να συνεχίσεις. Να πηγαίνεις στο νοσοκομείο με το παραμικρό και να μην κουνιέται από εκεί. Και το αντίστροφο. Να θες να είσαι εκεί κοντά της, ακόμη και αν έρθει η γη τούμπα.

Ακόμα, η τέλεια γυναίκα πρέπει απλά να καταλαβαίνει πως σαν άντρας, θες και εσύ να περάσεις αντρικό χρόνο: Μπάλα, πίτσα, μπύρα. Πολύ απλό, εύκολο και αναγκαίο για εμάς τους άντρες. Ναι, γιατί η τεστοστερόνη καλλιεργείται μέσα από το πεπερόνι και το Champions League!

Το σημαντικότερο είναι όμως ένα: Το χαμόγελο. Το χαμόγελο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τι έγινε. Και τρία να έφαγε ο Θρύλος από τον Παναθηναϊκό (μακριά από μας), όταν χαμογελάσει να πεις «Έλα μωρέ, πάλι δικό μας το πρωτάθλημα». Να σου χαμογελάει και να παίρνεις κάτι που δεν ξέρεις πώς το λένε.

Πότε όμως καταλαβαίνεις την τέλεια γυναίκα; Στο πρώτο ραντεβού. Στο πρώτο «γεια». Στο πρώτο χαμόγελο. Και συνήθως ένας άντρας το καταλαβαίνει πολύ νωρίς, αλλά έχει πρόβλημα να το παραδεχθεί. Και όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές, όταν το καταλάβει είναι πολύ αργά γιατί το πουλάκι πάντα πετάει. Και έτσι καταλήγουμε εμείς τα αγόρια με την λάθος γυναίκα, εσείς τα κορίτσια με τον λάθος άντρα, και τα μπουζούκια να είναι γεμάτα.

Το χειρότερο είναι πως την τέλεια γυναίκα την έχει γνωρίσει η πλειοψηφία των αντρών. Το αμέσως χειρότερο είναι πως έκανε λάθος είτε με το να βιαστεί, είτε με το να αργήσει. Λάθος έχει κάνει στάνταρ.

Η τέλεια γυναίκα είναι εκείνη λοιπόν που θα είναι εκεί, όταν δεν θα είναι κανένας άλλος. Όπως και ο τέλειος άντρας. Και όταν χαμογελάσει κάνει την ζωή ένα… τσικ λαμπερότερη. Και η απουσία της είναι το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει. Να ακούς την φωνή της και να χαμογελάς ασυναίσθητα.

Ακόμη και όταν δεν είναι μαζί μας, την κουβαλάμε. Αυτή είναι η τέλεια γυναίκα. Και υπάρχει. Υπάρχει τώρα, υπήρξε κάποτε, θα υπάρξει… Αλλά είναι εκεί κάθε βράδυ στην σκέψη ενός άντρα. Κανόνας.

ΥΓ: Επίσης η τέλεια γυναίκα είναι η γυναίκα με αυτές τις δυνατότητες…

Διάβασε ΕΔΩ γιατί ένας άντρας κρύβεται από τα πραγματικά του αισθήματα