Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι star στα Grammy's

Οι πιο ωραίες εμφανίσεις μέχρι στιγμής για βραβεία του 2015!
Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι star στα Grammy's



Τελείωσαν και τα 57th Annual Grammy Awards Grammy Awards που περιμέναμε να δούμε πως και πως οπότε ήρθε η ώρα να αναλύσουμε κάθε celebrity και να βρούμε τις τάσεις που μας προτείνουν. Η αλήθεια είναι πως με εξέπληξαν ευχάριστα αυτά τα βραβεία μιας και υπήρχε τεράστια ποικιλία από στυλ σε σχέση με τα SAG Awards και τα Golden Globes. Όποιο και να είναι το γούστο σου, θα βρεις μία που να αντιπροσωπεύει το στυλ σου. Δυσκολεύτηκα πολύ να καταλάβω τις τάσεις γιατί η κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική, κάτι ευχάριστο γιατί είναι καλό η μόδα να ανοίγει τους ορίζοντές της παρά να μένει σε δυο-τρεις τάσεις.

Το πιο ‘χτυπητό’ trend είναι το φρέσκο νεανικό μακιγιάζ. Η Rihanna ήταν το καλύτερο παράδειγμα μιας και όταν βλέπεις το πρόσωπό της σου θυμίζει άνοιξη! Βέβαια με μεγάλη επιτυχία ακολούθησαν και η Beyonce, η Iggy Azalea και η Miley Cyrus.

Φυσικά δεν έλειψε και το eyeliner! Φαίνεται πως το eyeliner της δεκαετίας του ’90 ξεπεράστηκε και ήρθε για να μείνει το dramatic cat-eye της δεκαετίας του ’40. Το μακιγιάζ αυτό είναι ιδανικό για να απογειώσεις κάθε εμφάνισή σου με αποτέλεσμα να είσαι μια πραγματική femme fatale. Τα καλύτερα eyeliner  τα είχαν οι Ariana Grande, Gwen Stefani, Jessie J, Katy Perry, Kelly Osbourne, Kim Kardashian, Lady Gaga, Madonna, Nicki Minaj, Nicole Kidman και Taylor Swift.

Ένα trend που ήδη υπήρχε αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει είναι τα αφύσικα χρώματα στα μαλλιά όπως είναι τα παστέλ μωβ των Katy Perry (αν και ήταν περούκα) & Kelly Osbourne αλλά και το γκρι της Lady Gaga. Σου είχε μείνει απωθημένο ένα τέτοιο χρώμα; Μην το φοβηθείς, δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα!