Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι star στα SAG Awards

Τρία trends που θα κυριαρχήσουν το 2015.
Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι star στα SAG Awards



Μετά το Golden Globes ήρθαν αμέσως τα 21st Annual Screen Actors Guild Awards (SAG Awards) και εμείς δεν χάσαμε ευκαιρία να μάθουμε τα trends του 2015. Όπως θα ξέρεις, οι celebrities δεν ετοιμάζονται μόνοι τους. Έχουν μια ολόκληρη ομάδα από επαγγελματίες που τους προτείνουν τι να φορέσουν, τι μαλλιά να κάνουν και τι μακιγιάζ να κάνουν. Όλα αυτά για να μην εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί λες και βγήκαν από τα 80’s αλλά για να είναι ένα βήμα μπροστά. Ξέρουν πως αποτελούν πρότυπο για πολλούς οπότε η πίεση είναι μεγάλη. Προσέξαμε τα τρία μεγαλύτερα trends για το 2015: Έντονα χείλη, φυσικό μακιγιάζ και beachy waves στα μαλλιά.

 

Έντονα χείλη

Οι Emma Stone, Sofia Vergara, Kelly Osbourne, Lupita Nyong’o, Maggie Gyllenhaal, Reese Witherspoon και Rosamund Pike ήταν η αφρόκρεμα που προτίμησαν τα έντονα χείλη, κυρίως το διαχρονικό κόκκινο. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με έντονα μάτια όπως η Emma Stone είτε με πιο φυσικά όπως η Maggie Gyllenhaal. Βλέπεις πως το trend υπάρχει για όλα τα γούστα!

Φυσικό μακιγιάζ

Λατρεύουμε την ιδέα less is more στο μακιγιάζ! Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πορσελάνινα πρόσωπο που μας έκαναν να αμφισβητούμε την φυσική μας ομορφιά. Οι Maria Menounos, Sara Hyland, Sophia Bush, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco και Julia Louis-Dreyfus κατάφεραν με επιτυχία το τέλειο natural μακιγιάζ.

Beachy waves

Είδαμε και αρκετά μαλλιά ‘αχτένιστα’ που θύμιζαν τα μαλλιά που αποκτάς όταν έκανες μπάνιο στη θάλασσα. Φαίνεται πως αυτό το trend ήρθε για να μείνει μιας και όλο περισσότερες star το προτιμούν εδώ και πολλά χρόνια. Σε αυτά τα βραβεία τα τίμησαν οι Jennifer Aniston, Julia Louis-Dreyfus και Keira Knightley.