Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι stars στα Golden Globe Awards

Δες τι χτενίσματα θα κάνεις το καλοκαίρι!
Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι stars στα Golden Globe Awards



Πάει και αυτό... Τα Golden Globe Awards τα περιμέναμε με μεγάλη αγωνία, ειδικά εμείς οι γυναίκες. Όχι μόνο για να δούμε ποιοι θα κέρδιζαν τα βραβεία αλλά γιατί θέλαμε να παρατηρήσουμε τις καινούργιες τάσεις στο στιλ και το μακιγιάζ μας. Μπορεί να μην χρειαστεί να βάλουμε ποτέ το λαμπερό φουστάκι αλλά κάτι πήρε το μάτι μου πως η Emma Stone φορούσε jumpsuit. Μήπως αλλάζει το στυλ; Βέβαια θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες στην κατηγορία ομορφιάς όπου η fashion editor θα αναλύσει τα ντυσίματα όλων των celebrity.

Πίσω στα δικά μας όμως, μαλλιά και μακιγιάζ! Θα αναλύσουμε τις τάσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί είτε παλιές είτε καινούργιες για να αντιγράψεις και εσύ το look τους. Πώς θα κυκλοφορήσεις το καλοκαίρι; Εκτός μόδας; Δεν γίνεται...

 

● Το πρώτο trend και αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές της βραδιάς ήταν το glam nude. Οι περισσότερες έκαναν πολύ φυσικό μακιγιάζ δίνοντας έμφαση στην λάμψη του δέρματος. Ξέχασε τα smoky eye, τα περίεργα χρώματα με σκιές, τα έντονα κραγιόν. Αν θέλεις να μοιάσεις στις περισσότερες δοκίμασε ένα γήινο μακιγιάζ με πολύ highlighter.

● Το επόμενο trend είναι τα boho μαλλιά. Πλεξίδα σε στεφάνι και χαλαρά σινιόν προτίμησαν μερικές ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους πιο ρομαντική. Φυσικά αυτά τα χτενίσματα είναι τέλεια για τον καιρό στην Ελλάδα μιας και κάνει τόσο ζέστη!

● Το κόκκινο κραγιόν δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα αλλά φέτος οι διάσημες δοκίμασαν μια πιο “ήσυχη” απόχρωση, το νέο κόκκινο έχει πορτοκαλί υποτόνους. Άκρως καλοκαιρινό αλλά θέλει προσοχή γιατί δείχνουν τα δόντια πιο εύκολα κίτρινα.

● Ένα από τα πιο “φορεμένα” χτενίσματα ήταν και τα κυματιστά μαλλιά. Το είδαμε σε όλες τις εκδοχές όπως vintage, ανάλαφρα και με όγκο. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, πιάσε το ψαλίδι και άρχισε τις μπούκλες!

● Ενώ πολλές λάτρεψαν το “γυμνό” μακιγιάζ υπήρχαν και αυτές που θέλησαν να τονίσουν τουλάχιστον τις βλεφαρίδες βάζοντας ψεύτικες και eyeliner, άλλωστε είναι αγαπημένο μακιγιάζ πολλών γυναικών τα τελευταία 100 χρόνια! Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από ένα όμορφο έντονο βλέμμα...

● Τέλος, υπήρχαν και διάσημες που προτίμησαν πιο αυστηρά μαλλιά. Η κεντρική χωρίστρα έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο και μερικές προτίμησαν να την τιμήσουν με μια αυστηρή κοτσίδα. Βέβαια αμέσως μετά ακολούθησε η πλάγια που ακόμα δεν έχει ξεχαστεί...