Μια μέρα στην παραλία με τα κορίτσια του #followme

Δοκιμάζουμε τα καλύτερα beachwear του καλοκαιριού...
Μια μέρα στην παραλία με τα κορίτσια του #followme



Εδώ στα γραφεία του #followme στην κυριολεξία δεν καθόμαστε στιγμή. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα, όπως τότε για παράδειγμα που οι συντάκτριες φορέσαμε νυφικά (δες εδώ)  ή τότε που ντυθήκαμε κουμπάρες (click εδώ). Η νέα αποστολή που έπρεπε να βγάλουμε εις πέρας (και φυσικά πετάξαμε από την χαρά μας) ήταν να δοκιμάσουμε τα καλύτερα μαγιό και beach wear για το καλοκαίρι.

Πανεύκολο θα ήταν να ποζάρουν μοντέλα και η φωτογράφιση να είναι τέλεια, αψεγαδιάστη αλλά τόσο συνηθισμένη. Η διαφορά με εμάς είναι ότι είμαστε απλές κοπέλες, με τα δυνατά μας σημεία, αλλά και με τις ατέλειες μας, που δεν φοβόμαστε να ποζάρουμε στον φωτογραφικό φακό. Γιατί απλά αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι, και γιατί πιστεύουμε πως... η κοριτσοπαρέα δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Έτσι μια μέρα (όχι σαν τις άλλες), μεταφέραμε τα γραφεία του followme.gr στην θάλασσα του Πόρτο Ράφτη και περάσαμε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! Διαλέξαμε τα μαγιό και τα beach wear που μας άρεσαν και ταίριαξαν με το σώμα μας και αυτό ήταν, η φωτογράφιση ξεκίνησε...

Η πρώτη τολμηρή ήταν η Βάλια, η οποία επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό σε ένα υπέροχο βαθύ μπλε χρώμα, που το λες και boho και ethnic. Tα ιδιαίτερα κοψίματα και το δέσιμο στο λαιμό ξεχώρισαν για τα καλά...

H Nάνσυ λάτρεψε από την πρώτη στιγμή το λευκό πλεκτό κιμονό, αφού ταίριαξε υπέροχα με το τζιν σορτς και το στράπλες ριγέ μαγιό.

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας είναι τόσο φυσική που λες κάποιος paparazzi παραμονούσε να την τραβήξει. Όλο το look της, είναι κατάλληλο για κάποιο νησί, με το πετσετέ μαγιό να κάνει την διαφορά...

Εγώ πάλι, κατάφερα να ντυθώ από την κορυφή μέχρι τα νύχια με ροζ μαγιό, σορτς και καπέλο. Ένα μαγιό άνετο και stylish, με τις ρίγες να πρωταγωνιστούν!

Δεν έχω λόγια για το ολόσωμο μαγιό της Δανάης! Κοριτσίστικο με αέρα Miami, ταίριαξε τόσο με τα ξανθά μαλλιά όσο και με την λευκή επιδερμίδα της!

Το μοντέλο Γιάννα, επέλεξε το πιο ''φρουτένιο'' μπικίνι με τους ανανάδες να ταιριάζουν με το όλο καλοκαιρινό concept!

Σε ένα διάλειμμα της φωτογράφισης, φορέσαμε τα πιο εντυπωσιακά καφτάνια και καπέλα και νιώσαμε λίγο σαν τις ηρωϊδες της ταινίας ''Sex and the City 2''.

Τον 2ο γύρο της φωτογράφισης εγκαινίασε η Δανάη, η οποία επέλεξε ένα μαγιό εντελώς διαφορετικό από το πρώτο, με τα εξωτικά παπαγαλάκια να πλημμυρίζουν το μπικίνι με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

Η Ιωάννα, ακολούθησε και αυτή τα τροπικά prints όπως η Δανάη, με το τιρκουάζ ιδιαίτερο μπικίνι να θέλουμε να το δοκιμάσουμε όλες εκείνη τη μέρα. Μην φοβάστε τα έντονα μοτίβα και χρώματα στα μαγιό σας γιατί αυτά είναι που ξεχωρίζουν και κλέβουν όλες τις εντυπώσεις.

Η δική μου 2η επιλογή ήταν αυτό το τέλειο ολόσωμο σε floral μοτίβο. Ρομαντικό και θηλυκό συγχρόνως άφηνε ακάλυπτη την πλάτη, δίνοντας μια ιδιαίτερη πινελιά στο μαγιό. Για ακόμα ψηλότερα πόδια  τοποθετείστε το άνοιγμα στο πλάϊ κοντά στο γοφό (έξυπνο και δοκιμασμένο τρικ)

H Bάλια και το γαλάζιο Barbie μπικίνι πήραν εξίσου πολύ καλές κριτικές. Το μπούστο με το επιπλέον ύφασμα, δίνει την αίσθηση ότι διαθέτεις μεγαλύτερο στήθος από αυτό που πραγματικά έχεις!

#funniestphotoever

Φωτοφραφίες : Δανάη Ίσαρη

- Οι συντάκτριες φόρεσαν beachwear των εταιρειών:

Wildfox, Saha: (loftfashion),  fullah sugah

Καφτάνια από το Act & React και..

γυαλιά ηλίου (25,00 ευρώ το ζευγάρι μόνο, τέλεια;) από το site firstfashion.gr  .

Φυσικά ευχαριστούμε το beach bar Era Mensa στο Πόρτο Ράφτη για την μοναδική φιλοξενία.