Οι συντάκτριες του #followme παίζουν τις κουμπάρες

Φόρεσαν τα πιο εντυπωσιακά ρούχα για γάμο και σας τα παρουσιάζουν...
Οι συντάκτριες του #followme παίζουν τις κουμπάρες



Πειραιάς. Ώρα 10:30, η Δανάη περιμένει σχεδόν υπομονετικά στο παγκάκι έξω από το μέρος που είχαμε δώσει ραντεβού για την ''επόμενη'' αποστολή μας. Η Βάλια, η Ιωάννα και εγώ ψάχνουμε χωρίς αποτέλεσμα μια πολυπόθητη θέση parking. Μάταια καταλήγουμε στο πλησιέστερο parking, με την Δανάη να είναι στα όρια της.

Όλα αυτά τα ξεχνάμε όταν συναντιόμαστε με την Δανάη την φωτογράφο και μπαίνουμε στο κατάστημα dash boutique, το οποίο θα μας μεταμορφώσει στις πιο στιλάτες, κομψές και εντυπωσιακές κουμπάρες. Ναι η αποστολή μας, μετά την δοκιμή των νυφικών ήταν να δοκιμάσουμε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια, τα οποία μπορείς να φορέσεις και εσύ αν έχεις αυτή την τεράστια τιμή φέτος να γίνεις κουμπάρα είτε της κολλητής σου, είτε κάποιου συγγενή σου. Όσο άγχος μπορεί να έχει μια νύφη, άλλο τόσο έχει η κουμπάρα και αυτό γιατί ο ρόλος της τόσο στο μυστήριο όσο και μετά στο πάρτι, είναι σημαντικός και ξεχωριστός.

Αν παντρεύεις κάποιο ζευγάρι και θα γίνεις κουμπάρα σε λίγες εβδομάδες ή ακόμα και το καλοκαίρι, εμείς σου έχουμε 8 διαφορετικά looks για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου χαρακτήρα και στιλ.

Για να δούμε αναλυτικά τι φορέσαμε :

- Η ρομαντική κουμπάρα :

Το ροζ σε παστελ απόχρωση σύνολο, είναι ότι πρέπει για ένα γάμο άκρως ρομαντικό. Το crop top με την φούστα και τα αξεσουάρ, δένουν μοναδικά μεταξύ τους κάνοντας όλο το look ιδανικό για την τόσο σημαντική περίσταση.

- Η αποκαλυπτική κουμπάρα :

Για έναν άκρως καλοκαιρινό γάμο, το μπλε playsuit φαντάζει τέλεια επιλογή. Αν πάλι το θεωρείς σέξι για τα γούστα σου, έχουμε να προτείνουμε μέσα στην εκκλησία να φορέσεις μια εσάρπα και έπειτα στο πάρτι την αφαιρείς και είσαι πιο άνετη.

- Κουμπάρα σε νησί :

To συγκεκριμένο υπέροχο maxi φόρεμα με τα ιδιαίτερα prints, είναι ότι πρέπει αν ο γάμος τελείται σε νησί και επειδή οι φωτογραφίες μένουν για πάντα το σκίσιμο στο πόδι θα το θυμούνται για πολύ καιρό. Επίσης το φόρεμα θα χορεύει στον ρυθμό του αέρα του νησιού, κάνοντας το ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Η boho-chic κουμπάρα :

Επειδή οι περισσότερες υποψήφιες κουμπάρες κατά 70% επιλέγουν να φορέσουν μαύρο χρώμα, η πρώτη εκδοχή που θα σου παρουσιάσουμε είναι η συγκεκριμένη μαύρη ολόσωμη φόρμα. Κομψή και κυρίως άνετη μπορείς να παίξεις με τα αγαπημένα σου κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως το συγκεκριμένο κολιέ σε boho ύφος.

- Η girly κουμπάρα :

Μπορεί το φόρεμα να είναι μαύρο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνεται η girly πλευρά του. Τα ιδιαίτερα παπούτσια με τη λευκή σόλα και ο κομψός κότσος, ισορρόπησαν υπέροχα με το πιο κοριτσίστικο στιλ.

- Η κουμπάρα από τα 70's :

To maxi φόρεμα είναι μια καλή επιλογή για κάθε γάμο και ειδικότερα αν είναι σε παρόμοιο print, θα σε εντυπωσιάσει. Μην ξεχάσεις να φτιάξεις και τα μαλλιά σου σε στιλ 70's και μην φοβάσαι δεν θα σε χαρακτηρίσουν παιδί των λουλουδιών.

- Kουμπάρα στο Δημαρχείο :

Tι καλύτερο είναι να φορέσεις σε ένα πρωϊνό γάμο στο Δημαρχείο; Επέλεξε και εσύ ένα ανάλαφρο σε loose γραμμή φόρεμα σε όποιο έντονο χρώμα προτιμάς. Άφησε τα υπόλοιπα αξεσουάρ και παπούτσια σε ήσυχους τόνους γιατί less is more...

- Η εναλλακτική κουμπάρα :

Δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες για το τι πρέπει να φορέσεις ως κουμπάρα. Μεγάλο ρόλο στην επιλογή σου πρέπει να παίζει το προσωπικό σου γούστο και χαρακτήρας. Άλλωστε γι' αυτό τον λόγο σε επέλεξαν για κουμπάρα. Άρα το λεοπάρ στράπλες φόρεμα που φόρεσε τόσο πετυχημένα η Βάλια, μπορεί να δείχνει υπέροχο και πάνω σου...

Tι λες; Ποιο είναι το αγαπημένο σου look;

Φωτογραφίες : Δανάη Ίσαρη

Ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία και το ευχάριστο κλίμα του dash boutique και ιδιαίτερα την Έλενα και την Νάνσυ που η βοήθεια τους ήταν καθοριστική. Τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που φορέσαμε και ακόμα περισσότερα, θα τα βρείτε στην οδό Σωτήρος 32 & Πραξιτέλους στον Πειραιά, τηλ.210-4170415 και περισσότερα στην σελίδα στο facebook εδώ!

Δες εδώ, τις συντάκτριες του #followme, να δοκιμάζουν νυφικά!