Το street style της εβδομάδας : To boho - rock στυλ που θα λατρέψεις

Η fashion editor του #followme σας δείχνει πως θα το πετύχεις
Το street style της εβδομάδας : To boho - rock στυλ που θα λατρέψεις



Δευτέρα σήμερα και το street style της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ για να σας εμπνέυσει και να σας δώσει επιπλέον ιδέες όσον αφορά τις στιλιστικές σας επιλογές. Η πρόταση μας γι' αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά διαφορετική από την προηγούμενη (θυμήσου εδώ τι σας είχαμε παρουσιάσει) με το boho - rock look να κλέβει όλες τις εντυπώσεις.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Αν είστε fan τόσο του boho όσο και του rock - chic στυλ, τότε είστε στο σωστό άρθρο μιας και καταφέραμε να τα συνδυάσουμε μαζί σε ένα look και παρακάτω θα σας αναλύσουμε πως θα το πετύχετε και εσείς έξυπνα και εύκολα.

Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί όλα είναι εφικτά αν ακολουθήσουμε βήμα - βήμα τα σωστά μονοπάτια της μόδας. 

Αυτό που λατρεύω στη μόδα και στις τάσεις γενικότερα, είναι ότι εμείς τα κορίτσια μπορούμε να πειραματιστούμε με πολλά looks μέχρι να δούμε ποιο μας ταιριάζει καλύτερα ή απλά να το προσθέσουμε και αυτό στο δικό μας, προσωπικό στυλ.

Έτσι έγινε και αυτή την φορά μιας και με το που δοκίμασα τα συγκεκριμένα ρούχα πέταξα από την χαρά μου (κυριολεκτικά!). 

Όλα τα κομμάτια, ένα - ένα ξεχωριστά, αποτελούν μόνα τους ιδιαίτερα κομμάτια που όλες αξίζει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Το τοπ με το logo ''I love my mommy'', αποτέλεσε το λευκό καμβά του συγκεκριμένου outfit ώστε το boho - rock στυλ που επιλέξαμε να υιοθετήσουμε να ολοκληρωθεί με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ.

Το σημαντικό που πρέπει να πράξεις, αν επιλέξεις και εσύ να ακολουθήσεις αυτή την ενδιαφέρουσα τάση, είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα τόσο των ρούχων όσο και των αξεσουάρ. Διότι η σωστή επιλογή των προηγούμενων θα συντελέσουν έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αισθητικά όμορφο και πετυχημένο.

 'Αλλωστε σ' ένα look οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά και θα ξεχωρίσουν οι υπόλοιποι. Σε αυτό το outfit την παράσταση αδιαμφισβήτητα έκλεψαν τα βραχιόλια που έπελεξα να φορέσω (το ένα βέβαια ήταν κολιέ αλλά η φαντασία βοήθησε ώστε να το μετατρέψω σε βραχιόλι).

Με σιγουριά μπορώ να πω ότι έδωσαν μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και συγχρόνως rock διάσταση στο όλο look.

Άλλο ένα συνδετικό και ιδιαίτερο κομμάτι του outfit αποτέλεσε το γιλέκο (δες περισσότερες εκδοχές του, εδώ). Η boho αισθητική του έδεσε υπέροχα με την μάυρη maxi φούστα και με το υπόλοιπο σύνολο. Επένδυσε και εσύ στο συγκεκριμένο trend και απόκτησε ένα γιλέκο που ταιριάζει με το δικό σου στυλ. To θετικό είναι ότι μπορείς να το αφομοιώσεις σε πολλά και διαφορετικά outfits, πετυχαίνοντας μοναδικές εμφανίσεις.

Η τσάντα με τα κρόσια έδωσε τα επιπλέον boho στοιχεία που χρειαζόμασταν στο look (δες εδώ πως τα κρόσια θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την άνοιξη). 

Μια τσάντα ευκολοφόρετη, ευρύχωρη αλλά και ''ζωντανή'', μιας και με την κίνηση που κάνουμε περπατώντας, τα κρόσια παίζουν με τον ρυθμό μας και όλο το ντύσιμο αποκτά μια άλλη οπτική και ενέργεια.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην μαύρη maxi φούστα. Ψηλόμεση και το σημαντικότερο ειδικά για εμάς τις γυναίκες, άνετη, ταίριαξε άψογα με το look που θέλαμε να πετύχουμε.

Η maxi φούστα είναι ένα είδος ρούχο που όλες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας, αφού αποτελεί ένα κομμάτι - κλειδί που θα το φορέσετε ποικιλοτρόπως.

Στα βραχιόλια ξεχώρισα τις ασημένιες λεπτές αλυσίδες, τα τρούκς αλλά και τη λεπτομέρεια του ponytail. Έρωτας με την πρώτη ματιά...

Τέλος, το rock chic στοιχείο (σε μια πιο chic εκδοχή), που δεν θα μπορούσε να λείπει είναι τα μαύρα μποτάκια ή αρβυλάκια με την καπιτονέ λεπτομέρεια. Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και ας δοκιμάσουμε τα πιο άνετα και stylish μποτάκια που κυκλοφορούν (δες εδώ κι άλλες προτάσεις).

Η δική μας πρόταση για το τέλειο boho - rock στυλ κινήθηκε στον συνδυασμό του λευκού με το μαύρο. Εσείς εκτός από αυτή την κλασική επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε το καφέ, το καμηλό, το εκρού και άλλα ζεστά χρώματα. Ούτως η άλλως η φαντασία είναι αυτή που καθορίζει το προσωπικό μας στυλ, εμείς απλά σας δίνουμε την έμπνευση και το έναυσμα για να το κάνετε πραγματικότητα...

 

Εσάς πως σας φάνηκε; Θα τολμούσατε το συγκεκριμένο στυλ και outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

 

What i wore : 

- Τοπ : € 23,00

- Maxi φούστα : € 68,00

- Γιλέκο : € 42,00

- Αρβυλάκια : € 97,00

- Τσάντα :  € 160,00

- Βραχιόλι :   € 50,00

- Koλιέ (φορεμένο ως βραχιόλι) :   € 48,00

 

Ευχαριστούμε το κατάστημα Sparkle στην Κηφισιά (Αργυροπούλου 2, τηλ. 2102711299) , για την διάθεση των ρούχων, των αξεσουάρ αλλά και για την υπέροχη φιλοξενία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα του facebook εδώ.