Το street style της εβδομάδας : Πως να πετύχετε το τέλειο casual chic look

Η fashion editor του #followme, σου δείχνει πως...
Το street style της εβδομάδας : Πως να πετύχετε το τέλειο casual chic look



Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά και το νέο street style είναι εδώ για να σας εμπνεύσει και γιατί όχι να το δοκιμάσετε και εσείς. Η πρότασή μας αυτή την φορά είναι το casual chic, ένα στυλ πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο που σας είχαμε προτείνει (αν δες το είδες πάρε μια γέυση εδώ).

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Αρχικά θα αναφέρω ότι το casual chic στυλ ταιριάζει ''γάντι'' σε όλες τις γυναίκες που παρά το φορτωμένο προσωπικό και επαγγελματικό πρόγραμμα, θέλουν να ντύνονται κάθε μέρα προσεγμένα και στυλάτα συγχρόνως. Θα αναρωτιέσαι ήδη, τι είναι το casual chic; 

Λοιπόν, είναι το στυλ που έχεις την δυνατότητα να συνδυάσεις τα πιο comfy και άνετα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου με τα πιο ιδιαίτερα και λαμπερά αξεσουάρ και παπούτσια που μπορείς να φανταστείς. Τέλειο;

Ας περάσουμε τώρα στα δικά μας, στο σημερινό street style το βασικό κομμάτι που αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει και όριζει το ίδιο το outfit, είναι το γούνινο γιλέκο.

 Ένα ρούχο κλειδί το οποίο με το που το προσθέσεις στο ντύσιμο σου, το casual και καθημερινό σου στυλ θα αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον. Μιας και εκτός από ζεστασιά που θα σου προσφέρει, θα κερδίσεις extra πόντους κομψότητας.

Λάτρεψα το μαύρο σκουφάκι με την γούνινη λεπτομέρεια και την χρυσή καρδούλα. Άλλωστε τα ιδιαίτερα και περίτεχνα διακοσμημένα αξεσουάρ, είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο casual chic ντύσιμο και αν αγαπάς και εσύ αυτό το στυλ, δεν μπορούν με τίποτα να λείπουν από το outfit σου.

Το δεύτερο σημαντικό κομμάτι του outfit είναι η τζιν καμπάνα. Θυμίζει την χίπικη δεκαετία του 70' που αποτελεί hot τάση για φέτος και θα την δούμε σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές.

Η καμπάνα γενικώς κολακεύει κάθε σιλουέτα και χαρίζει απλά και γρήγορα πόντους στο ύψος σας. Για πιο ωραίο και ισορροπημένο αποτέλεσμα συνδυάστε την με ψηλά παπούτσια.

Το αξεσουάρ που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι το ponytail βραχιόλι. Μαύρο με χρυσή λεπτομέρεια δεν θα μπορούσε να λείπει από το outfit, μιας και έδωσε μια πινελιά πολυτέλειας που επιβάλλεται στο casual chic look. Ιδιαίτερο και μοναδικό! Oτιδήποτε άλλο είδους κόσμημα προσθέταμε απλά θα χανόταν.

Μην ξεχνάτε, less is more!

 Οι ασημί λεπτομέρειες στα κορδόνια του γιλέκου δεν περνούν απαρατήρητες, αφού αυτές οι μικρές chic πινελιές κάνουν την διαφορά και δίνουν άλλη στυλιστική οπτική στο γιλέκο.

Το λευκό ασύμμετρο top, αποτέλεσε την ιδανική επιλογή στο συγκεκριμένο outfit, μιας και οποιαδήποτε στάμπα, print και έντονο χρώμα θα αποσπούσε την προσοχή από το υπέροχο γούνινο γιλέκο. Τα basic και nude χρώματα πρέπει να τα έχετε ως οδηγό αν επιλέξετε και εσείς το casual chic στυλ.

Τα παπούτσια του look, είναι και αυτά σε nude τόνους και δένουν απόλυτα με το υπόλοιπο ντύσιμο. Αγαπώ ιδιαίτερα τις ψηλοτάκουνες γόβες με την ελαφρώς στρογγυλεμένη μύτη. Κομψές και συγχρόνως σέξι.

Ένα look που έχετε την δυνατότητα και την ευχέρεια να το φορέσετε από το πρωϊ στην δουλειά και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, μέχρι το βράδυ σε κάποια έξοδο ή κάποιο σημαντικό ραντεβού. Και αυτό είναι το εντυπωσιακό με το casual chic, μπορείτε να πραγματοποιήστε πολλούς συνδυασμούς με τα ήδη υπάρχοντα καθημερινά ρούχα σας, με γνώμονα πάντα την επιλογή και τον συνδυασμό μοντέρνων και μοναδικών αξεσουάρ.

Δοκιμάστε και εσείς αυτό το στυλ και δεν θα το μετανιώσετε, μην σας πω ότι δύσκολα θα το αποχωριστείτε. Ούτως η άλλως αυτό είναι το συναρπαστικό με τη μόδα, να πειραματίζεσαι με πολλά και διαφορετικά στυλ, μέχρι να δεις ποιο ταιριάζει με τον δικό σου σωματότυπο αλλά και ιδιοσυγκρασία.

 

Εσάς πως σας φάνηκε; Θα τολμούσατε το συγκεκριμένο στυλ και outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

 

What i wore : 

- Γούνινο γιλέκο : € 360,00 (-20%)

- Τοπ : € 81,00 (- 20%)

- Τζιν : € 115,00 (-30%)

- Σκούφος : € 32,00 (-15%)

- Bραχιόλι :  € 32,00 (-15%)

 

Ευχαριστούμε το κατάστημα Zini Boutique στην Κηφισιά (Αργυροπούλου 2, τηλ. 2155401044) , για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα του facebook εδώ αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ.