Flat μποτάκια : H άνετη τάση που κάνει δυναμικό comeback (ρεπορτάζ αγοράς)

Bάλε χρώμα στα παπούτσια σου για τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις!
Flat μποτάκια : H άνετη τάση που κάνει δυναμικό comeback (ρεπορτάζ αγοράς)



O καιρός δεν λέει με τίποτα να αλλάξει και αυτό μάλλον θα μας βγεί σε καλό. Είναι αυτό το άχαρο διάστημα μέχρι να κάνει αρκετή ζέστη και να φορέσουμε τα αγαπημένα μας σανδάλια.

Μέχρι τότε όμως, μπορούμε να ''παίξουμε'' με τα flat μποτάκια και να τα συνδυάσουμε όπως εμείς επιθυμούμε. Και αφού ήδη διανύουμε την άνοιξη, ευκαιρία είναι να βάλουμε στην άκρη οτιδήποτε μαύρο που μας θυμίζει τον χειμώνα και να επιλέξουμε ότι πιο έντονο και χαρούμενο μπορούμε να βρούμε στην αγορά ή στη ντουλάπα μας.

Οι συνδυασμοί που μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλοί. Άν ανήκετε στις γυναίκες που προτιμούν το casual και πιο απλό ντύσιμο, επιλέξτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας μποτάκια με skinny τζιν ή skater φούστα. Άν πάλι θέλετε να πετύχετε ένα πιο girly και θηλυκό αποτέλεσμα ένα maxi φόρεμα ή ένα πιο εφαρμοστό αποτελέι τις τέλειες επιλογές για να ξεχωρίσετε

To θετικό με τα ίσια μποτάκια είναι ότι είναι άνετα και ξεκούραστα. Ανάλογα με το στυλ σου μπορείς να τα εντάξεις στην καθημερινότητα σου, ξεχνώντας για λίγο τα ψηλοτάκουνα σου (για λίγο όμως!). Πρόσθεσε fun πινελιές με μία κίνηση και να δεις που η διάθεση σου θα ανέβει κατακόρυφα!

Δες εδώ πως τα αξεσουάρ μπορούν να ανανεώσουν στην στιγμή το στυλ σου!