Ανανέωσε το στυλ σου με τα πιο hot αξεσουάρ της άνοιξης (ρεπορτάζ αγοράς)

Λουλούδια, prints και έντονα χρώματα μας βάζουν για τα καλά σεανοιξιάτικο mood!
Ανανέωσε το στυλ σου με τα πιο hot αξεσουάρ της άνοιξης (ρεπορτάζ αγοράς)



Κοιτάς την ντουλάπα σου με τα ανοιξιάτικα ρούχα και συνειδητοποιείς για ακόμη μια φορά ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Θες οι τάσεις που αλλάζουν κάθε χρόνο, θες που τίποτα δεν σου αρέσει πια, καταλήγεις στο κλασικό συμπέρασμα ότι πρέπει να πας επειγόντως για ψώνια.

Πριν πας και ξοδέψεις τα λεφτά σου άσκοπα, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μια έξυπνη λύση που σίγουρα είναι πιο οικονομική από το να αλλάξεις ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου. Φυσικά αναφερόμαστε στα αξεσουάρ που μπορούν να ανανεώσουν απλά και γρήγορα την εμφάνιση σας στην άνοιξη που μόλις μας έκανε ποδαρικό. Και επειδή ο καιρός ακόμα μας κάνει τερτίπια, έχετε όλο τον χρόνο να κάνετε μια καλή έρευνας αγοράς και να αποκτήσετε μεθοδικά τα πιο hot αξεσουάρ της άνοιξης.

Όταν αναφερόμαστε σε αξεσουάρ, εννοούμε όλα εκείνα τα επιπλέον προϊόντα που προσθέτουμε στο εκάστοτε ντυσιμό μας , τα οποία ολοκληρώνουν και δένουν μοναδικά όλο το look.

Εμείς σε αυτό το σημείο θα σου προτείνουμε παρακάτω σε ποια αξεσουάρ να επενδύσεις ώστε να μπεις για τα καλά στο ανοιξιάτικο mood :

- Αξεσουάρ μαλλιών : Προμηθευτείτε στέκες, κορδέλες και τσιμπιδάκια στα πιο fun και έντονα χρώματα. Μην παραλείψετε να αποκτήσετε οτιδήποτε σε floral, αφού άνοιξη έχουμε και τα λουλούδια είναι παντού, γιατί όχι και πάνω στα μαλλιά μας.

- Καπέλα : Ένα αναγκαίο και σημαντικό αξεσουάρ τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι. Οι εκδοχές του πολλές μιας και μπορούμε να το εντάξουμε σε όποιο στυλ και αν ακολουθούμε, αρκεί να το υποστηρίζουμε.

- Κοσμήματα : Στην συγκεκριμένη κατηγορία οι επιλογές είναι άπειρες, αφού σε αυτή συγκαταλέγονται τα κολιέ, τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια και ότι άλλο μπορέις να φανταστείς. Τόλμησε να αποκτήσεις ότι έχει πάνω λουλούδι ή οτιδήποτε παραπέμπει σε άνοιξη.

- Τσάντες : Παίξε με τα χρώματα και τα floral prints. Ακόμα και το πιο απλό outfit θα αλλάξει στο λεπτό με την κατάλληλη τσάντα. Μην ξεχνάς ότι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ, αφού την χρησιμοποιούμε κάθε μέρα, γι' αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικές.

- Γυαλιά : Όπως φροντίζουμε την εμφάνιση μας, έτσι πρέπει να δίνουμε αρκετή προσοχή στα μάτια μας, ειδικότερα τώρα που ο ήλιος γίνεται μέρα με την μέρα πιο επικίνδυνος. Τα γυαλιά μπορούν να είνα στυλάτα αλλά συγχρόνως να προστατεύουν. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα πιο μοδάτα και εμπνευσμένα από την άνοιξη γυαλιά (δες εδώ τα πιο ωραία της αγοράς).