Το boost του Σαββατοκύριακου! Τι καιρό θα έχει, που θα πας, τι θα κάνεις;

Και μετά θα έχεις την αίσθηση ότι πήγες διακοπές!
Το boost του Σαββατοκύριακου! Τι καιρό θα έχει, που θα πας, τι θα κάνεις;



Ήρθε το Σαββατοκύριακο. Επιτέλους. Ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα, το άγχος. Να πας για μπάνιο, για ένα ποτό, να φλερτάρεις, να πας σινεμά, να βάλεις τα σορτσάκια σου και τα κοντά μπλουζάκια σου (να φανεί η κοιλίτσα-τι τζάμπα κάνεις yoga;) και γενικότερα χρειάζεσαι λίγο να νιώσεις ανέμελη. Γιατί τι είναι το ΣουΚου; Μια mini ανάπαυλα πριν την άδειά σου.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Θα έχουμε καλοκαίρι ή ο καιρός θα είναι πάλι μουντός και θα μας σπάσει τα νεύρα;

Καιρός
Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 29 βαθμούς. Το τοπίο δεν θα είναι βροχερό όπως ήταν αυτή την εβδομάδα. Ίσως δεις λίγα σύννεφα στον ουρανό και σου χαλάσουν τη διάθεση. Αλλά για λίγο. Διότι μετά ο ήλιος θα επανέλθει. Γι΄αυτό αν πας για μπάνιο μην αμελήσεις να βάλεις αντηλιακό. 

Παρεπιπτόντως αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες της Αττικής! 

Μουσική (νέα ανακάλυψη-ίσως και ετεροχρονισμένα)
Σήμερα καθώς πήγαινα προς τη δουλειά άκουγα 92,6 και κόλλησα με το συγκεκριμένο κομμάτι. Έβαλα επιτόπου shazam και το αποθήκευσα. 

Είναι ιδιαίτερο. Είναι κάτι διαφορετικό. Και ταιριάζει στο μουντό-καλοκαιρινό τοπίο. Το ακούς και δεν σκέφτεσαι τίποτα. Οι σκέψεις σου πάνε αλλού. Εκεί που πρέπει. Σε μια εξωτική παραλία πίνοντας cocktail.

Τι θα κάνεις το ΣΚ;
Εvents (ιδιαίτερα)
1. Το Αthens Pride ξεκινάει την παρέλασή του και φέτος με σύνθημα "Γυναίκα δε γεννιέσαι, γίνεσαι". (Σάββατο)

2. Μanifactura Project: 2day Market στο Six D.O.G.S.
Το event αυτό έχει από όλα. Χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Όλα σε προσιτές τιμές. Μήπως να πας μια βόλτα προς τα εκεί; 

3. Είδα το Κάλεσμα 2 και έζησα την πιο τρομακτική νύχτα στο σινεμά. Χωρίς υπερβολή. Αν θέλεις να ζήσεις την αναβίωση μιας αληθινής ιστορίας από τη δεκαετία του 70 και να σου μεταδοθεί απόλυτα ο μεταφυσικός τρόμος της τότε κλείσε αμέσως εισιτήρια.
Αν πάλι φοβάσαι τότε μην ανησυχείς γιατί έχεις και άλλες επιλογές. Δες εδώ.

 Κάνε DIY μάσκες. Φτιάξε:
-Αντιρυτιδική κρέμα
-Κάνε το δέρμα σου να δείχνει ξανά λαμπερό και φωτεινό. Πες αντίο στην ακμή!
-4 απλές κρέμες νυχτός με σπιτικά υλικά!

Αν σε έχει πιάσει το καλοκαιρινό mood και είσαι έξαλλη να φλερτάρεις, να ξεδώσεις, να τα σπάσεις, να είσαι απλά έξω χωρίς έννοιες τότε τσέκαρε τα νέα μπαράκια, που η αλήθεια είναι ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια!

Και όσο ετοιμάζεσαι άκου αυτό: