Η τελευταία selfie: Έβγαλαν φωτογραφία και μετά πέθαναν

Αυτές είναι οι πιο ειρωνικές εικόνες που έχεις δει ποτέ.
Η τελευταία selfie: Έβγαλαν φωτογραφία και μετά πέθαναν



Σήμερα λέμε ιστορίες που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις. Αυτή τη φορά όμως, δεν μιλάμε ούτε για φαντάσματα, ούτε για σενάρια τρόμου. Όσα έζησαν οι παρακάτω άνθρωποι είναι απολύτως πραγματικά. Δες τις τελευταίες selfie που έβγαλαν λίγο πριν φύγουν από τη ζωή.  

Η Xenia Ignatyeva ήταν ένα κορίτσι από τη Ρωσία μόλις 17 χρονών. Το μόνο που ήθελε, ήταν να τραβήξει μία φωτογραφία πάνω σε μία γέφυρα για να εντυπωσιάσει τους φίλους της. Δυστυχώς, έχασε την ισορροπία της, έπεσε σε ένα καλώδιο, έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε. 

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2012 όταν η Μεξικάνα pop star Jenni Rivera και η ομάδα της τράβηξαν αυτή τη selfie πριν επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τους jet. Το jet συγκρούστηκε χωρίς να υπάρξουν επιζώντες. 

Στις 26 Απριλίου του 2014, η 32χρονη Courtney Sanford βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, άκουγε το τραγούδι «Happy» του Pharrell Williams και πόσταρε αυτή τη φωτογραφία στο facebook. Λίγα λεπτά αργότερα το αμάξι της συγκρούστηκε με ένα φορτηγό και πέθανε. 

Αυτή ήταν η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο διάσημος μουσικός από το Πουέρτο Ρίκο Jadiel λίγα λεπτά πριν σκοτωθεί με τη μηχανή του στη Νέα Υόρκη, το Μάιο του 2014. 

Ο Gary Slok και η μαμά του ήταν επιβάτες της πτήσης MH17 των Malaysian Airlines. Πριν αναχωρήσει το αεροπλάνο έβγαλαν αυτή τη selfie. 

O 21χρονος Μεξικανός Oscar Otero Aguilar έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία για το Facebook κρατώντας ένα όπλο. Ήταν Ιούλιος του 2014.  

Αυτές οι δύο γυναίκες από το Ιράν ήθελαν να βγάλουν selfie ενώ τραγουδούσαν καραόκε στο αμάξι. Απορροφήθηκαν τόσο πολύ από το τραγούδι που σταμάτησαν να προσέχουν το δρόμο και συγκρούστηκαν με ένα άλλο αυτοκίνητο. 

Παρόμοια είναι και η ιστορία αυτών των κοριτσιών. Οι δυο τους οδηγούσαν για να πάνε σε bachelor party ενώ η μία ήταν η μέλλουσα νύφη. Τράκαραν και σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση. 

Άτυχοι ήταν όμως και αυτοί οι φοιτητές και υπάλληλοι ενός Ινστιτούτου Μηχανολόγων της Ινδίας οι οποίοι έκαναν περιήγηση σε ένα εργοστάσιο. Κάποιοι από αυτούς θέλησαν να φωτογραφηθούν στις όχθες του ποταμού Beas. Ακολούθησε τραγωδία με 51 νεκρούς αφού ο ποταμός πλημμύρισε και τους παρέσυρε. 

Διάβασε ΕΔΩ γιατί τα ονόματα των πλοίων δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ σε Α

Δες ΕΔΩ τις χειρότερες προβλέψεις που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία

Δες ΕΔΩ 8 λάθη που έχουν συμβεί σε ταινίες και ΔΕΝ πάει το μυαλό σου (στην καμία)