Πιστεύεις στα φαντάσματα; Τα διάσημα κορίτσια, πάντως, ναι

Creepy Sunday: Οι Κυριακές είναι για να λέμε τρομακτικές ιστορίες
Πιστεύεις στα φαντάσματα; Τα διάσημα κορίτσια, πάντως, ναι



Κυριακή σήμερα και όπως σου υποσχεθήκαμε, επανήλθαμε με περισσότερες creepy ιστορίες μιας και χρειάζεσαι κάτι για να σε ξυπνήσει από το λήθαργο της ημέρας. 

Γι’ αυτό λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις ιστορίες που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου, δια στόματος celebrities. 

Cher

Η Cher πιστεύει ότι την έχει στοιχειώσει το φάντασμα του πρώην άντρα της Sonny Bono. Η τραγουδίστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τα φαντάσματα. Βασικά πιστεύω ότι ο Sonny μπορεί να ανάψει τα φώτα. Έχω έναν υπέροχο πολυέλαιο που τον ανάβει όταν είναι αδύνατο. Λατρεύω τα φαντάσματα και τα προτιμώ από μερικούς ανθρώπους». 

Megan Fox

Είναι γνωστό ότι η Megan Fox έχει μεταφυσικές αναζητήσεις, ενώ ισχυρίζεται ότι είχε μία σύντομη συνάντηση με φαντάσματα την περίοδο που δούλευε στο Μεξικό. «Έχω ακούσει φαντάσματα όταν βρισκόμουν στο ξενοδοχείο μου στο Μεξικό. Ήταν 7:00 και είχα παραγγείλει πρωινό για τις 7:30. Τα άκουσα να έρχονται με ένα μικρό τραπέζι και να βάζουν καφέ στο ποτήρι μου και εγώ σκεφτόμουν ότι ο καφές θα κρυώσει γιατί δεν μπορώ να σηκωθώ για το επόμενο μισάωρο από το κρεβάτι μου. Οπότε σηκώθηκα 30 λεπτά αργότερα και δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε καφές, ούτε τραπέζι. Άκουσα το κουδούνι να χτυπάει και ήταν το room service με το πρωινό μου. Και εκεί που νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις έρχεται η Brandy, η νταντά και με ρώτησε για ποιο λόγο το room service ήρθε στις 7:00 ενώ τους είχαμε πει στις 7:30. Οπότε δεν μπορείς να με βγάλεις τρελή γιατί και οι δύο τους ακούσαμε» είπε χαρακτηριστικά. 

Jessica Alba 

H Jessica πρωτοσυναντήθηκε με φάντασμα όταν ήταν 17 χρονών και έμενε στο σπίτι των γονιών της. Η ίδια διηγήθηκε την ιστορία της: «Δεν είχα ιδέα τι ήταν. Ένιωσα αυτή την πίεση και δεν μπορούσα να σηκωθώ, δεν μπορούσα να ουρλιάξω, να μιλήσω, να κάνω οτιδήποτε. Κάποιος με ξεσκέπασε αλλά αδυνατούσα να κινηθώ. Τελικά τα κατάφερα, ούρλιαξα και έτρεξα στο δωμάτιο των γονιών μου. Ευτυχώς, δεν περάσαμε πολλές μέρες σε εκείνο το σπίτι. Πάντως, σίγουρα κάτι υπήρχε εκεί, το οποίο δεν ξέρω τι ήταν». 

Ariana Grande

Μία παράξενη εμπειρία είχε και η Ariana Grande σε ένα νεκροταφείο στο Κάνσας: «Βρισκόμασταν στο αμάξι και εγώ είχα συνέχεια ένα αρνητικό συναίσθημα ενώ όλη την ώρα η ατμόσφαιρα μύριζε θειάφι, που είναι σημάδι για την ύπαρξη δαίμονα. Φοβήθηκα και είπα να φύγουμε. Κατέβασα το παράθυρο, ζήτησα συγγνώμη και είπα ότι δεν ήταν πρόθεσή μας να ενοχλήσουμε. Έπειτα τράβηξα μία φωτογραφία στην οποία είναι εμφανή τρία πρόσωπα από δαίμονες». 

Gillian Anderson

Είναι δυνατόν να μην είχε συναντήσει φάντασμα η σταρ του X-Files Gillian; «Εννοείται ότι ένιωσα την παρουσία πνευμάτων. Έχω μία ευαισθησία σε τέτοια θέματα. Αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο μπορείς να μιλήσεις με πολλούς ανθρώπους».  

Emma Stone

H ηθοποιός πιστεύει ότι ο παππούς της προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του στην οικογένειά της αφήνοντας νομίσματα: «Ο παππούς μου αφήνει νομίσματα. Είναι απίστευτο. Σίγουρο. Εκεί είναι η ομορφιά, δεν είναι κάτι λογικό. Είναι μαγεία».

Kate Hudson

Μαζί με τη διάσημη μαμά της Goldie Hawn ήταν η Kate όταν συνάντησε ένα φάντασμα. «Δεν είδα μπροστά μου ένα φάντασμα, αλλά ένιωσα την ενέργειά του. Πιστεύω στην ενέργεια». 
Η ιστορία της Miley παραείναι creepy για να λέμε  την αλήθεια: «Ήταν τόσο τρομακτική εμπειρία. Ένα βράδυ, άκουσα το ουρλιαχτό της μικρής μου αδερφής ενώ βρισκόταν στο μπάνιο. Έτρεξα κοντά της και καιγόταν από το καυτό νερό στο ντους. Κάποιος είχε ανοίξει το ζεστό νερό και εκείνη ήταν κατακόκκινη. Φρίκαρα γιατί τις προάλλες νόμιζα ότι είχα δει ένα μικρό αγόρι να με κοιτάει να κάνω μπάνιο. Δεν κάνω πλάκα. Έπρεπε να μετακομίσω. Και δεν είναι ψέμα. Ποτέ δεν θα ξαναμείνω σε εκείνο το σπίτι». 

Kesha

Η Kesha μάλλον το τερμάτισε καθώς ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με ένα μυστηριώδες φάντασμα: «Είχα κάποιες μεταφυσικές εμπειρίες. Δεν ξέρω το όνομά του! Ήταν φάντασμα! Είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό». 

Susan Boyle

H διάσημη τραγουδίστρια πιστεύει ότι το πνεύμα της μητέρας της τριγυρνάει στο σπίτι: «Η ενέργειά της είναι ακόμα εκεί. Έχω δει τη μητέρα μου στο σπίτι. Θέλει να καταλάβω ότι είναι καλά. Και υπάρχει αυτή η όμορφη μυρωδιά. Ίσως, ήταν το άρωμά της, δεν είμαι σίγουρη».