Sports Illustrated: Όλα τα εξώφυλλα 60 χρόνων (pics)

Ποιες γυναίκες άλλαξαν τη ζωή τους με ένα κλικ.
Sports Illustrated: Όλα τα εξώφυλλα 60 χρόνων (pics)



Ήρθε η στιγμή που περίμενε κάθε άντρας (και η ώρα που εμείς τα κορίτσια αποφασίζουμε να κάνουμε δίαιτα): Το εξώφυλλο του Swimsuit Issue του Sports Illustrated μόλις αποκαλύφθηκε και το σέξι κορίτσι που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του είναι η Hannah Davis.

Ο Δημήτρης του followme την εγκρίνει και μάλιστα ερεύνησε το background της το οποίο μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ. Εγώ πάλι προτιμώ την Ashley Graham, το ζουμερό plus-size μοντέλο που βρίσκεται στις σελίδες του τεύχους και σπάει τα στερεότυπα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε μοντέλο θα ήθελε να είναι στη θέση της Hannah, καθώς η ιστορία έχει δείξει ότι οι πόρτες ανοίγουν για τις γυναίκες που έχουν ποζάρει για το συγκεκριμένο τεύχος. Πράγμα φυσικό αφού το τεύχος είναι ετήσιο, η προβολή του μεγάλη αλλά και η αναμονή των αναγνωστών πριν την αποκάλυψη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Kate Upton η οποία ξεκίνησε κάπως έτσι την καριέρα της το 2011 και έλαβε τον τίτλο της «Πρωτοεμφανιζόμενης της Χρονιάς» ενώ το 2012 και το 2013 πόζαρε για το εξώφυλλό του επετειακού τεύχους. Από τότε απέσπασε την προσοχή των media, έγινε περιζήτητη,  ανέβασε το κασέ της, το 2014 χαρακτηρίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό People, ενώ έγινε εξώφυλλο μέχρι και στη Vogue.

Παρακάτω, λοιπόν, θα θυμηθούμε όλες τις γυναίκες που άλλαξαν τη ζωή τους με ένα κλικ. Βέβαια, οι δύο πρώτες φωτογραφίσεις έγιναν με διαφορά κάποιων ετών. Μπορεί η πρώτη γυναίκα που φωτογραφήθηκε με ολόσωμο μαγιό να ήταν η Betty DiBugnano το 1955, όμως όλα ξεκίνησαν το 1964 με η Γερμανίδα Babette March.

Ας τα δούμε ένας προς ένα