S.I Swimsuit Issue: Είναι η super sexy Hannah Davis η νέα Kate Upton;

Τέλος στην αναμονή καθώς η 24χρονη Αμερικανίδα βρίσκεται στο εξώφυλλοτου θρυλικού Swimsuit Issue του περιοδικού!
S.I Swimsuit Issue: Είναι η super sexy Hannah Davis η νέα Kate Upton;



Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, μάθαμε επιτέλους το sexy κορίτσι που θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του Swimsuit Issue του Sports Illustrated. Tην Hannah Davis την ξέρετε; Ώρα να την μάθετε γιατί είναι το πιο sexy μοντέλο στον κόσμο!

Η πανέμορφη Hannah, γεννήθηκε στους Παρθένους Νήσους και από μικρή ζούσε πάνω στις παραλίες. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν «ο ήχος από το κύμα ήταν αυτός που με ξυπνούσε κάθε πρωί».

Η πρώτη της εμφάνιση στα catwalks έγινε για λογαριασμό του Ralph Lauren to 2006. Ήταν μόλις 16 ετών, ωστόσο κανείς δεν έμεινε με το στόμα... κλειστό όταν είδε το ξανθό κορίτσι με τα τεράστια γαλαζοπράσινα μάτια ενώ περπάτησε και στην πασαρέλα ως μοντέλο της Victoria's Secret.

Το αντρικό περιοδικό FHM, περίμενε να... ενηλικιωθεί (σοφή επιλογή) και έτσι πόζαρε στο εξώφυλλο της γαλλικής και της νοτιοαφρικανικής version. Και κάπως έτσι τα... λαγωνικά του Sports Illustrated την εντόπισαν και την έβαλαν στην lineup.

Το 2013 έγινε μέλος της all star team των μαγιό, όπως και το 2014. Η λάμψη της και το εκπληκτικό της κορμί δεν έμειναν για πολύ μέσα στις σελίδες του περιοδικού και έτσι θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του για το 2015.

Το Swimsuit Issue θα είναι όμως ιδιαίτερο, καθώς εκτός από την sexy Hannah στο εξώφυλλο θα έχει μέσα και το πρώτο plus size μοντέλο, την Αshley Graham.

Όσο για την Hannah. Τo next best thing της πασαρέλας ξεκίνησε από την παραλία...