Ashley Graham: Το πρώτο plus size μοντέλο του Sports Illustrated

Μια φωτογράφιση που θα αλλάξει το μέλλον του μόντελινγκ αλλά και τα κλισέ για την ομορφιά του σώματος.
Ashley Graham: Το πρώτο plus size μοντέλο του Sports Illustrated



Η Ashley Graham ίσως να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό. Είναι η... Kate Upton των plus size μοντέλων. Εδώ και λίγες ώρες η 26χρονη Αμερικανίδα άλλαξε τα στερεότυπα για τα αδύνατα μοντέλα και τα plus size: Είναι μέλος του Sports Illustrated!

To διάσημο αντρικό περιοδικό ανακοίνωσε πως η Graham είναι ένα από τα μοντέλα που βρίσκεται στο Swimsuit Issue, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, γράφοντας το όνομα της στην ιστορία. Είναι πλέον το πρώτο plus size μοντέλο που φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού.

«Ήξερα πως οι καμπύλες μου ήταν σέξι και ήθελα να μάθουν όλες οι γυναίκες πως είναι σέξι και οι δικές του. Δεν έχω λόγο να κρύβω τα ψεγάδια μου. Ο κόσμος είναι έτοιμος για τα μπικίνι και τις καμπύλες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μέλος της καμπάνιας», δήλωσε η 26χρονη Graham, η οποία φοράει νούμερο 16.

Η απόφαση του περιοδικού σχολιάστηκε θετικά από τον κόσμο του modelling και προφανώς είναι μια πρώτη κίνηση για να αλλάξουν τα στερεότυπα που θέλουν ένα αδύνατο σώμα να είναι σέξι και όχι ένα πιο... γεμάτο!

Εμείς πάντως στις φωτογραφίες της Ashley βλέπουμε πως το sexiness δεν έχει... βάρος!