John Travolta: Τι απαντά για την Σαϊεντολογία και τις απειλές

Για πρώτη φορά ο 61χρονος ηθοποιός μιλάει για την θρησκεία που ακολουθεί, μετά το σκάνδαλο των αποκαλύψεων για τις απειλές που δέχεται.
John Travolta: Τι απαντά για την Σαϊεντολογία και τις απειλές



Ο John Travolta είδε το όνομα του να εμπλέκετε σε απειλές αποκαλύψεων σε περίπτωση που αποχωρούσε από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας, και για πρώτη φορά δίνει την δική του εκδοχή.

«Δεν έχω υποστεί τίποτα από όσα ακούγονται. Για ποιο λόγο τότε να παραδεχθώ πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ», τόνισε ο Travolta στην Tampa Bay Times, σχετικά με το ντοκιμαντέρ Froger, το οποίο ασχολείται με όσα συμβαίνουν στους κόλπους της εκκλησίας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμπειρία μου από την εκκλησία τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν έχω να πω κάτι το αρνητικό, οπότε δεν υπάρχει λόγος για να δω το ντοκιμαντέρ», πρόσθεσε ο 61χρονος star.

To ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ένα παλαιότερο δημοσίευμα ανέφερε πως ο Travolta εκβιαζόταν με αποκαλύψεις γύρω από την ερωτική του ζωή για να μην αποχωρήσει από την Σαϊεντολογία. Με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Travolta διατηρούσε σχέσεις με τον… Tom Cruise!

Λέτε να τις έκανε αυθόρμητα τις αποκαλύψεις ο John;

Δες ΕΔΩ τα μυστικά που κρύβει το ντοκιμαντέρ σχετικά με την Σαϊεντολογία