Tom Cruise- John Travolta: Σάλος με την κρυφή ερωτική τους σχέση

Το εξώφυλλο του σκανδαλοθηρικού Star magazine, έχει προκαλέσει πανικό σε όλα τα μέσα.
Tom Cruise- John Travolta: Σάλος με την κρυφή ερωτική τους σχέση



Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει το αμερικάνικο gossip περιοδικό Star, το οποίο κοσμεί στο εξώφυλλό του τον Tom Cruise και τον John Travolta κάνοντας την αποκάλυψη του αιώνα: Οι δύο μεγάλοι stars του Hollywood είχαν κρυφή ερωτική σχέση τα τελευταία 30 χρόνια σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό. 

Eίναι αλήθεια ή ψέματα; Κανείς από τους δυο ηθοποιούς μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σε όσα ακούγονται, ενώ εκτός από όσους υποστηρίζουν πως το δημοσίευμα είναι αναληθές, υπάρχουν ακόμα πολλοί που πιστεύουν ότι πίσω από αυτή την αποκάλυψη κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια.

Τι αναφέρει συγκεκριμένα το σκανδαλοθηρικό περιοδικό: 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τravolta γνώρισε τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Cruise στην ταινία "Οι σκοτεινές business ενός πρωτάρη (Risky Business)" το 1983. O Cruise τότε ήταν 21 και ο Travolta 29 ετών. Η μοιραία συνάντηση έγινε κάποιο βράδυ σε ένα ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Beverly Hills. 

Εντυπωσιασμένος λοιπόν ο Τravolta, κάλεσε τον Cruise σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Oregon όπου οι δυο τους πέρασαν εκεί μια εβδομάδα σε μια σχολή Σαϊεντολογίας. Αυτό το ταξίδι, σύμφωνα με το περιοδικό έμελλε να είναι σημαδιακό για τον Cruise, καθώς όσα μυήθηκε στην Σαϊεντολογία του άλλαξαν δια παντός την μετέπειτα ζωή του...

Η αλήθεια είναι πως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι ο Tom Cruise πιστεύει ακράδαντα στην Σαϊεντολογία. Ποιες είναι οι αρχές της όμως;Σαϊεντολογία υποστηρίζει ότι οι λύσεις σε όλα τα προβλήματα είναι απλές και μέσα στις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου. Τυχόν δυσκολίες στην επικοινωνία, στις προσωπικές σχέσεις και οτιδήποτε άλλο λύνονται εύκολα επειδή κάθε άνθρωπος έχει μέσα του τη δύναμη να απελευθερωθεί απ’ αυτές. Στην ουσία, υποστηρίζουν τα μέλη τους, προτείνει έναν δρόμο που οδηγεί σε μεγαλύτερη ελευθερία. 

Μάθε τον πραγματικό λόγο που χώρισαν Tom Cruise- Nicole Kidman ΕΔΩ