Oι μεταμορφώσεις της ημέρας: Η Kim Kardashian και ο Jared Leto τα έβαψαν ξανθά!

Μετά την Kim ήρθε η σειρά του Jared Leto!
Oι μεταμορφώσεις της ημέρας: Η Kim Kardashian και ο Jared Leto τα έβαψαν ξανθά!



Kαι εκεί που όλο το internet έσπασε σήμερα για το νέο look της Kardashian που αποφάσισε εντελώς ξαφνικά να γίνει ξανθιά και μάλιστα πλατινέ, φαίνεται πως ακριβώς την ίδια σκέψη έκανε ο Jared Leto! Oύτε συννενοημένοι να ήταν! 

Η αλήθεια είναι ότι η Kim πάντα βρίσκει νέους τρόπους να προκαλεί χαμό γύρω από το όνομά της για αυτό και μετά από τόσες γυμνές φωτογραφίσεις αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό (αφού δεν είχε μείνει και τίποτα άλλο να δείξει άλλωστε).

Όσο για τον Leto; Πριν δύο μέρες είδαμε το κοντό του μαλλί στο Instagram ενώ σήμερα εμφανίστηκε στο show του διάσημου σχεδιαστή Balmain στην Εδομάδα Μόδας στο Παρίσι με κατάξανθο μαλλί! Φυσικά αυτή η θεαματική αλλαγή έγινε για χάρη του νέου του ρόλου, όπου θα υποδύεται τον Joker στην ταινία Suicide Squad.

Στην ταινία επίσης θα πρωταγωνιστούν ο Will Smith ο οποίος θα υποδύεται τον επαγγελματία δολοφόνο Deadshot, ο Tom Hardy που θα υποδύεται τον Rick Flag και η Margot Robbie στον ρόλο της Harley Quinn (ένα από τα αγαπημένα bad girls του Batman). 

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Leto με κοντό μαλλί αλλά όπως και να το κάνουμε κάθε φορά είναι διαφορετική, ειδικά όταν μεσολαβούν κάποια χρόνια. Τον είχαμε συνηθίσει με μακρύ μαλλί και μούσι (άλλωστε οι περισσότερες γυναίκες έχουμε αδυναμία στους άντρες με μούσια) και σίγουρα μας αρέσει περισσότερο έτσι!

Για αυτό άλλωστε τον ξεχωρίσαμε ως έναν από τους πιο sexy εργένηδες του Hollywood που έχουν ακόμα όλο το πακέτο του τέλειου άντρα! Ο Leto μπορεί να είναι 43 (και να μην του φαίνεται καθόλου) αλλά με το αντισυμβατικό του ντύσιμο και αυτό το baby face σίγουρα μπορεί να υποστηρίξει πολλούς διαφορετικούς ρόλους και εναλλακτικά στυλ!

Όσο για την Kim; Ξεκίνησε μελαχρινή, έγινε ξανθιά, ξανά μελαχρινή και τώρα ξανθιά! Αν πρέπει (αναγκαστικά) να επιλέξουμε σίγουρα... μελαχρινή είναι καλύτερη. 

Δες το hair style revolution της Kim Kardashian ΕΔΩ