Η Κim Kardashian σπάει ξανά το internet: H νέα ολόγυμνη φωτογράφισή της

Η Κim θεώρησε μάλλον πως δεν έχει δείξει... τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Η Κim Kardashian σπάει ξανά το internet: H νέα ολόγυμνη φωτογράφισή της



Δεν της έφτανε που "έσπασε" το internet μετά την γυμνή φωτογράφιση για το Paper, τώρα θέλει να κάνει το ίδιο με το LOVE magazine. Mετά την φωτογραφία που διέρρευσε στο Twitter με την Kim να είναι γυμνή και καθισμένη στα τέσσερα σε έναν καναπέ με ένα τσιγάρο στο στόμα, όπως είναι φυσικό σημειώθηκε νέα θύελλα αντιδράσεων στα social media!

Aυτήν την φορά, η Kim Kardashian εμφανίζεται εντελώς... γυμνή σε μια φωτογραφία enface η οποία είναι τραβηγμένη από κάτω μέσα από τον φακό του Steven Klein, κάνοντας τα επίμαχα σημεία να τονίζονται ακόμα περισσότερο. Η ίδια ωστόσο παρουσιάζεται με περίσσια αυτοπεποίθηση, επιδεικνύοντας το γυμνό βρεγμένο της κορμί φορώντας μια μακριά πλεκτή ζακέτα που είναι ορθάνοιχτη. 

Τα μαλλιά της είναι εξίσου βρεγμένα ενώ μάλιστα φορά γυαλιά μυωπίας προσπαθώντας να δώσει ένα πιο... σοφιστικέ ή kinky look (όπως το βλέπει ο καθένας) έχοντας τα χέρια στη μέση της! Αλήθεια ο Kanye West τι να λέει για όλα αυτά; Μάλλον εγκρίνει! Ίσως βρήκε πρωτότυπο το concept μιας και η Kim μέχρι πρότινος συνήθιζε να δείχνει τα juicy οπίσθιά της...

Και οι αξέχαστες προηγούμενες λήψεις...