Jared Leto: Έκοψε τα μαλλιά και το μούσι για τον ρόλο του Jocker!

Τελικά τον έβαλε μέχρι και μούσι να ξυρίσει ο σκηνοθέτης του Suicide Squad, David Ayer!
Jared Leto: Έκοψε τα μαλλιά και το μούσι για τον ρόλο του Jocker!



Οι φήμες έλεγαν πως ο Jared Leto θα έκλεβε τα φλας των φωτογράφων από τις χολιγουντιανές πρωταγωνίστριες περπατώντας στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με δραματικά διαφορετικό look από εκείνο των τελευταίων ετών. Κι η αλήθεια είναι ότι όταν τον είδαμε να κατεβαίνει από τη λιμουζίνα με το μαλλί μακρύ και το μούσι αξύριστο... μας κακοφάνηκε κάπως. Μέχρι που πριν από λίγο σερφάροντας στο διαδίκτυο βρεθήκαμε μπροστά σε αυτές τις δύο φωτογραφίες και μείναμε να τις κοιτάμε μερικά λεπτάκια... Τι συνέβη με τον Jared;

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Suicide Squad, David Ayer, ανέβασ στον λογαριασμό του μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατάει... από την μία την κοτσίδα του οσκαρικού ηθοποιού και από την άλλη ένα ψαλίδι! "Να το τολμήσω;", έγραφε η λεζάντα και λίγες ώρες αργότερα ανέβασε μια άλλη λήψη υπονοώντας ότι το τόλμησε τελικά. 

Είτε ο Jared Leto άλλαξε look για χατήρι ενός ρόλου (του Jocker φυσικά), είτε πρόκειται για ένα ακόμη παιχνίδι του με τα media, εμείς οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι και σαν baby face με κοντούλικο μαλί μας αρέσει πολύ! 

Δες εδώ όσα θέλεις να ξέρεις για το φλερτ με τον νέο του ρόλο.