Jamie Dornan: Βόλτα με την γυναίκα του μετά τις φήμες αποχώρησης από το 50 Shades

To ζευγάρι όπως φαίνεται είναι πιο καλά από ποτέ...
Jamie Dornan: Βόλτα με την γυναίκα του μετά τις φήμες αποχώρησης από το 50 Shades



Xθες το βράδυ επικράτησε ένας χαμός στα media μετά την φημολογούμενη αποχώρηση του Jamie Dornan από το sequel του Fifty Shades of Grey. Δημοσίευμα του περιοδικού ΝW ανέφερε πως ο Dornan παραιτήθηκε από την ταινία εξαιτίας της... γυναίκας του η οποία δεν άντεχε τις ερωτικές σκηνές

Ωστόσο, o εκπρόσωπος του Dornan έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες. 'Όλα τα δημοσιεύματα είναι αναληθή, ενώ και το studio (Universal) δεν έχει επιβεβαιώσει την συνέχεια της σειράς", ήταν τα λόγια του. Βέβαια, αυτή η δήλωση δείχνει μεν ότι ο ηθοποιός θα συνεχίσει (προς το παρόν) στο cast αλλά από την άλλη δεν πιστοποιεί ότι θα υπάρξουν και άλλες ταινίες. 

Το ζευγάρι πάντως, λίγες ώρες μετά τον χαμό που προκλήθηκε στο Hollywood έκανε μια δημόσια εμφάνιση κατά την οποία απαθανατίστηκαν από paparazzi να απολαμβάνουν και με το παραπάνω την βόλτα τους ενώ αγόρασαν και καφέ από τα Starbucks. Mε αυτόν τον τρόπο, προφανώς ο "Mr Grey" θέλει να δείξει σε όλους πως είναι μια χαρά με την γυναίκα του Amelia Warner, "κλείνοντας έτσι τα στόματα" όσων έκαναν λόγο μέχρι και για χωρισμό ανάμεσά τους.