Bobbi Kristina: Ετοίμαζε ταινία για την ζωή της μητέρα της, Whitney Houston

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον θάνατο της…
Bobbi Kristina: Ετοίμαζε ταινία για την ζωή της μητέρα της, Whitney Houston



Η Bobbi Kristina Brown, κόρη του Bobby Brown και της Whitney Houston, «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες εβδομάδες και οι αποκαλύψεις γύρω από την 22χρονη κοπέλα έρχονται η μια μετά την άλλη. Τελευταία; Πως ετοίμαζε ταινία για την ζωή της μητέρα της…

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό OK, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις ανθρώπου της οικογένειας Brown: «Υπήρχαν αρκετά σενάρια που μελετούσε. Λίγες μέρες μάλιστα πριν μπει στο νοσοκομείο. Συζητούσε και με studio παραγωγής».

Η Bobbi βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στην Atlanta στις 31 Ιανουαρίου έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και υπνωτικών χαπιών. Είχε σταματήσει η καρδιά της για περισσότερα από 5 λεπτά και η ανάνηψη από τους νοσοκόμους απλά της έδωσε λίγους μήνες ζωής, καθώς πέθανε 26 Ιουλίου.

«Η οικογένεια έχει κουραστεί με όλα αυτά. Θέλουμε απλά να μας αφήσουν ήσυχους να θρηνήσουμε. Την ίδια ώρα κατανοούμε πως οι fans θέλουν να μάθουν ακριβώς τα γεγονότα, αλλά δεν είναι η στιγμή», πρόσθεσε ο άνθρωπος της οικογένειας Brown.

Πριν λίγες ημέρες, υπήρξε ένα άλλο δημοσίευμα που όχι μόνο ανέφερε πως η Bobbi ήθελε να μεταφέρει τη ζωή της μητέρα της στην μεγάλη οθόνη αλλά ήθελε να την ενσαρκώσει η ίδια