Bobbi Kristina Brown: Ο θάνατος και η τραγική ζωή της κόρης της Whitney Houston

Οι τελευταίες της στιγμές, ο θάνατος της Whitney, τα ναρκωτικά και η ειρωνεία της μοίρας!
Bobbi Kristina Brown: Ο θάνατος και η τραγική ζωή της κόρης της Whitney Houston



Το θρίλερ με την κατάσταση της υγείας της Bobbi Kristina Brown, κόρης της διάσημης τραγουδίστριας Whitney Houston, φτάνει κι επίσημα πλέον στο φινάλε του.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για την νεαρή τηλεπερσόνα και μοναδική κληρονόμο της αμύθητης περιουσίας της μητέρας της μετά από περίπου 6 μήνες νοσηλείας, στο νοσοκομείο North Fulton Hospital στο Roswell της Georgia.

H οικογένεια της εξέδωσε δελτίο τύπου χθες το βράδυ λέγοντας «Η Bobbi Kristina Brown έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015, περικυκλωμένη από την οικογένεια της. Επιτέλους ηρέμησε στην αγκαλιά του Κυρίου. Θέλουμε ξανά να ευχαριστήρουμε όλους για την αγάπη και την απεριόριστη υποστήριξη κατά τη διάρκεια των τελευταίων αυτών μηνών». Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι περεταίρω για το πότε και που θα γίνει η κηδεία της. 

~

The (sad) story

Στις 31 Ιανουαρίου 2015, το αγόρι της, Nick Gordon, κι ένας φίλος του βρίσκουν σε κατάσταση λιποθυμίας την Bobbi Kristina στη μπανιέρα του σπιτιού της στη Georgia, όπως ακριβώς είχε βρεθεί και η μητέρα της 3 χρόνια πριν. Ειδοποιείται το ασθενοφόρο και μέχρι να φτάσει, ο Gordon δίνει τη δική του μάχη να την κρατήσει στη ζωή με πραγματοποιώντας μαλάξεις τεχνητής αναπνοής.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η Brown ήταν ζωντανή, ανέπνεε κατά τη μεταφορά της προς το νοσοκομείο North Fulton Hospital, ενώ δήλωσε ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το κώμα προκλήθηκε από υπερκατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Αμέσως, οι γιατροί την υποβάλλουν σε τεχνητό κώμα όταν διαπιστώνουν ότι η εγκεφαλική της λειτουργία είναι σχεδόν ανύπαρκτη και το όποιο σημάδι πιθανής ανάρρωσης μόνο ως θαύμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Στις 2 Φεβρουαρίου, μεταφέρεται στο Emory University Hospital, όπου παραμένει σε κωματώδη κατάσταση και τεχνητή αναπνευστική υποστήριξη. Οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι. Το τέλος της είναι προδιαγεγραμμένο. Όμως, η οικογένεια θα υποστηρίξει ότι το θαύμα έγινε, καθώς την είδαν να ανοίγει τα μάτια της, αλλά οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες τους απογοητεύουν, καθώς κάνουν λόγο για ακούσιο σωματικό αντανακλαστικό.

Παρά την εμμονή των μέσων ότι η Βrown είναι εγκεφαλικά νεκρή και της έχει αφαιρεθεί η μηχανική υποστήριξη, το οικογενειακό της περιβάλλον μέσω του δικηγόρου τους σπεύδει να καταρρίψει τους ισχυρισμούς αυτούς, ζητώντας την προστασίας της ιδιωτικότητας τους.

Στις 25 Μαρτίου, η γιαγιά της Brown, Cissy Houston, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην Νέα Υόρκη, δηλώνει ότι η κατάσταση της μικρής είναι σταθερή και ότι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στις προσευχές –τόσο τις δικές τους όσο και του κόσμου.

Λίγο αργότερα μεταφέρεται σε κλινική αποκατάστασης στην Atlanta. Τότε, ο Bobby Brown θα δηλώσει μετά από συναυλία του τον Απρίλιο ότι η κόρη του είχε ξυπνήσει από το κώμα. Την ίδια στιγμή, η Cissy Houston θα εκδώσει ανακοίνωση ότι η Bobbi Kristina ναι μεν δεν είναι σε τεχνητό κώμα, αλλά παραμένει φυτό. Ενώ, οι γιατροί, θα διαψεύσουν αμφότερους, υποστηρίζοντας ότι έχει ολικές και μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες.

Στις 24 Ιουνίου, θα μεταφερθεί για μια ακόμα τελευταία φορά στη μονάδα περίθαλψης ανιάτων, Peachtree Christian Hospice στο Duluth της Georgia. H θεία της, Pat Houston, λέει ότι παρά την εντατική φροντίδα η κατάσταση της όχι απλά δεν είναι αναστρέψιμη, αλλά επιδεινώνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Το μοιραίο ήταν θέμα χρόνου!

~

Her Story

Η παιδική ηλικία της Bobbi Kristina, αν και θεωρητικά θα μπορούσε να φαντάζει ιδανική και ζηλευτή κάθε άλλο παρά ως τέτοια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Η κατάρα της διασημότητας των γονιών της κι η υπερέκθεση της σε αυτήν από την τους πρώτους μήνες της ζωής της, το διαζύγιο, ο εθισμός τους στα ναρκωτικά, η συνεχής παρακολούθηση από τους παπαράτσι και τα περιστατικά οικογενειακής βίας θα γίνουν τα πρώτα ερεθίσματα και καθοριστικοί παράγοντες για την μετέπειτα εξέλιξη της, με καταλυτικό παράγοντα το θάνατο της μητέρας της το 2012.

Ο θάνατος της μητέρας της, Whitney Huston την κλονίζει. Η μητέρα της Βobby Kristina βρέθηκε νεκρή σε μια μπανιέρα ξενοδοχείου το Φεβρουάριο του 2012, από ατύχημα πνιγμού όπως αργότερα αποκαλύφθηκε επιβάρυναν τόσο η ποσότητα κοκαΐνης που ανιχνεύτηκε στο αίμα της όσο και οι καρδιακές αρρυθμίες από τις οποίες υπέφερε.

Η Bobby Christina είναι απαρηγόρητη, καταρρέει και λίγες μέρες μετά εισάγεται στο νοσοκομείο Cedars-Sinai του Los Angeles. Καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την θλίψη της από το χαμό της μητέρας της και εγκαταλελειμμένη χωρίς καμία ψυχολογική υποστήριξη, ψάχνει υποστήριξη στην ηρωίνη και την κοκαΐνη.

Σύμφωνα με τη διαθήκη της μητέρας της, η Chrissy γίνεται η δικαιούχος ολόκληρης της περιουσίας της Houston, όπως ρούχα, κοσμήματα, αυτοκίνητα, προσωπικά αντικείμενα κι έπιπλα. Ακόμα προβλέπεται ότι θα λάμβανε κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό μέχρι να γίνει 30 χρονών, οπότε και θα περνούσε στη δικαιοδοσία της η υπόλοιπη περιουσία αξίας 115 εκατομμυρίων ευρώ.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της εφηβείας και της ενηλικίωσης της, η Brown υποφέρει, καθώς γινόταν με κάθε αφορμή το επίκεντρο των ταμπλόιντ και θύμα ανυπόστατων κουτσομπολιών όπως η δήθεν χρήση ναρκωτικών, η απώλεια βάρους της και οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας της.

~

Η σχέση της με τον Nick Gordon

Οκτώ μήνες μετά το θάνατο της Houston, τον Οκτώβριο του 2012, η κόρη της Whitney ανακοινώνει τον αρραβώνα της με τον Nick Gordon, στενό οικογενειακό φίλο που είχε έρθει να ζήσει στο σπίτι της Houston σε ηλικία 12 ετών. Η ανακοίνωση αυτής της σχέσης προκαλεί διαμάχες και ίντριγκες μέσα στην οικογένεια. Η γιαγιά της θα χαρακτηρίσει αυτή τη σχέση αιμομεικτική, αφού πριν συνδεθούν ερωτικά η ίδια η Bobbi τον θεωρούσε ως τον μεγάλο της αδερφό. Βέβαια, στη συνέχεια δίνει την ευχή της στο νεαρό ζευγάρι.

H Brown και ο Gordon ανακοινώνουν ότι παντρεύτηκαν στις 9 Ιανουαρίου του 2014, με το δικηγόρο του του πατέρα της, να εκδίδει περίπου ένα χρόνο αργότερα ανακοίνωση ότι η Chrissy και ο Gordon ποτέ δεν είχαν παντρευτεί.

Πέρα από την επίπλαστη εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού, η πραγματικότητα ήταν σκληρή για την Bobbi Kristina Την ώρα που η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή, εκείνος διασκέδαζε χωρίς να έχει πάει ποτέ να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο, η οικογένεια της κατέθεσε μήνυση κατά του Nick Gordon, καθώς την έσερνε από τα μαλλιά αναίσθητη πριν καλέσουν το ασθενοφόρο!

~

Η ειρωνεία

Όμως, οι παράξενες ομοιότητες των συνθηκών θανάτου μεταξύ της 48άχρονης Whitney και της 22άχρονης Bobbi έχουν συγκλονίσει τους θαυμαστές της θρυλικής τραγουδίστριας.

Αρχικά, το ατύχημα της κόρης συμπίπτει κατά ένα μυστηριώδη τρόπο με την τρίτη επέτειο του θανάτου της αείμνηστης τραγουδίστριας.

Στη συνέχεια, η Houston και η Brown βρίσκονται και οι δύο αναίσθητες μέσα στη μπανιέρα των σπιτιών τους με το πρόσωπο προς τα κάτω.

Αργότερα, στο νοσοκομείο ως αιτία θανάτου αναφέρεται ο πνιγμός. Ωστόσο, η υπερβολική δόση ναρκωτικών και οι καρδιακές παθήσεις που αναφέρονται ως παράγοντες συμβάλλουν στη θάνατο της Whitney. Εν τω μεταξύ, και η Bobbi είχε ένα ταραχώδες παρελθόν ως έφηβη.

Ακόμα, ήταν πολύ κοντά η μία στην άλλη κι είχαν μια ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ τους. Έτσι, ο ξαφνικός θάνατος της Houston επιδρά βαθιά στην ψυχοσύνθεση της Βobbi. Στις προσπάθειες της, να ξεπεράσει τη θλίψη της είχε εισαχθεί πολλές φορές σε κέντρα αποτοξίνωσης, ενώ οδηγείται σε σωρεία λάθος αποφάσεων όπως η συμμετοχή της στο ριάλιτι The Houstons: On Our Own.

Επιπλέον, ακόμα και στο θέμα γάμος ήταν παρόμοια η μοίρα τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σχετικά με την σχέση της Bobbi Kristina και του συντρόφου της Nick Gordon ανατρέπουν όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με όσα λένε οι κοντινοί τους φίλοι, η σχέση τους ήταν παθολογικά άρρωστη και υπήρχε έντονη ζήλια με βίαια ξεσπάσματα.

Δες ΕΔΩ με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό του ατυχήματος και του θανάτου της Bobbi Kristina Brown.