Bobbi Kristina: Θα καταλήξω σαν την μαμά μου…

Τραγικές ατάκες από την κόρη της Whitney Houston που πέθανε πριν λίγες μέρες.
Bobbi Kristina: Θα καταλήξω σαν την μαμά μου…



Η Bobbi Kristina, η κόρη της Whitney Houston, πέθανε πριν λίγες μέρες μετά από παραμονή 6 μηνών σε κώμα. Λίγο πριν βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα της είχε κάνει μια τραγική δήλωση: Πως θα καταλήξει σαν την μητέρα της.

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 η Whitney είχε βρεθεί νεκρή στην μπανιέρα του Beverly Hilton, ενώ έτσι ακριβώς βρέθηκε και η κόρη της δυο χρόνια αργότερα στο σπίτι της, από τον σύντροφο της, Nick Gordon.

H Daphne Barack γνωρίστηκε με την Bobbi στις αρχές του 2014. Η Αμερικανίδα σκηνοθέτης είχε ξεκινήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney Houston και η Bobbi δέχθηκε με χαρά να μιλήσει για την μητέρα της.

«Μου λείπει κολασμένα. Αν συναντούσες τη μαμά μια φορά ήσουν για πάντα κολλημένος μαζί της. Ήταν η καρδιά της, το χαμόγελο της. Την αγαπούσαν όλοι», ανέφερε στην Daphne η Bobbi.

Στο κείμενο της στην Daily Mail, η Barack αναφέρει όσα έζησε κοντά στην άτυχη κοπέλα, τονίζοντας πως «Ήταν εξαρτημένη από τα χάπια. Έστελνε τον Gordon να της φέρει χάπια. Ήταν πραγματικά ανήσυχη μέχρι να έρθει. Ζούσε σε έναν δικό της κόσμο…».

Το τραγικότερο στην εξιστόρηση της Barack; Όταν ρώτησε την Bobbi τι θέλει να κάνει στη ζωή της: «Γράφω μουσική σαν την μαμά. Θέλω να παίξω σε μια ταινία εκείνη. Μόνο εγώ μπορώ να τραγουδήσω όπως η μαμά. Πιθανότατα θα καταλήξω έτσι…».

Η ανατριχιαστική προφητεία της Bobbi επαληθεύτηκε καθώς στις 31 Ιανουαρίου του 2014 βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χαπιών. Όπως η μητέρα της…

H Βarack με την Bobbi Kristina λίγο πριν βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα της

Διάβασε ΕΔΩ για την ζωή που έζησε η Bobbi...