Έλενα Παπαβασιλείου στο JoinUs: Γιατί μένω με τους γονείς μου

O καβγάς με την Καμπούρη, o stalker και οι σχέσεις της.
Έλενα Παπαβασιλείου στο JoinUs: Γιατί μένω με τους γονείς μου



Την Έλενα Παπαβασιλείου υποδέχτηκε στον καναπέ της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε…

Για την εκπομπή Γυναίκες:

Μου αρέσει πολύ να κάνω παρέα στον κόσμο. Υπάρχει διαφορετική θεματολογία που θα ήθελα να ενσωματώσω. Θα μου άρεσε να ήταν ένα μείγμα από talk show, θηλυκό Ράδιο Αρβύλα, Sex and the City, να είχε λίγο ψυχολογία παραπάνω. Από εκεί και πέρα δεν είναι σωστό να σου λέω πώς την οραματίζομαι να εξελιχθεί. 

Για τον καβγά με την Δέσποινα Καμπούρη:

Μετά τον καβγά με την Καμπούρη πήγα και χόρεψα 3 ώρες salsa. Δεν μ’ αρέσουν καθόλου οι καβγάδες, στεναχωριέμαι πάρα πολύ με αυτά. Πρέπει να έχουν γίνει πολλά πράγματα για να φύγω εκτός ορίων. Δεν θα κάνω σε κανέναν επίθεση αλλά στην άμυνα είμαι ικανή να αγριέψω. Σίγουρα ντράπηκα για το συμβάν. Στεναχωρήθηκα που επέτρεψα να χάσω τον έλεγχο, αλλά άνθρωπος είμαι. Ξαφνιάστηκα που έχασα τον έλεγχο αλλά πιστεύω πολύ στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης και θεωρώ ότι ο κάθε πολιτικός από οποιαδήποτε παράταξη έχει δικαίωμα να κάνει συνεντεύξεις. Μ΄ αρέσει οι πολιτικοί να είναι πιο κοντά στον κόσμο. 

Για το λόγο που μένει με τους γονείς της:

Ήμουν δύο φορές έτοιμη να νοικιάσω σπίτι. Η πρώτα φορά που επιχείρησα να μείνω μόνη μου ήταν όταν έκανα το πρωινό 7:00-10:00 αλλά ξυπνούσα 4:00 το πρωί και γυρνούσα το βράδυ στο σπίτι. Αν δεν είχα και τους δικούς μου θα τρεφόμουν μόνο με σοκολάτες και τυρόπιτες. Ήταν απίστευτα πολλές οι ώρες. Τη δεύτερη φορά βρήκα σπίτι, έπιπλα κλπ και διαλύθηκε μία σίγουρη συνεργασία. Πάλι καλά που έγινε τότε και όχι σε ένα μήνα γιατί θα βρισκόμουν με ένα μεγάλο άνοιγμα χωρίς να μπορώ να το υποστηρίξω. 

Για τον φανατικό θαυμαστή της:

Έφτασα στην αστυνομία για κάποιον που με κυνηγούσε παντού. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο πιάνει τους γονείς μου μια ανησυχία και θέλουν να με προστατέψουν. Αυτή η ιστορία εύχομαι να μη συνεχιστεί. Έπαιρνε τηλέφωνο παντού, σε όλες μου τις δουλειές. Με έψαχνε παντού. Η αστυνομία ξέρει ότι είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς φανατίζεται με διάφορα δημόσια πρόσωπα.

Για τη μεγάλη της σχέση:

Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν έξι χρόνια. Υπήρχε αγάπη, υπήρχε έρωτας, υπήρχε πάθος αλλά δεν ταιριάζαμε. Άλλο να έχεις χημεία με έναν άνθρωπο και άλλο να πατάτε ο ένας στον άλλον τα λάθος κουμπιά αντί να είσαστε ήρεμοι. 

Δες ΕΔΩ γιατί το μαλλιοτράβηγμα της Καμπούρη και της Παπαβασιλείου δεν είναι τίποτα.