Το μαλλιοτράβηγμα της Παπαβασιλείου- Καμπούρη δεν είναι τίποτα

Οι πιο επικοί καβγάδες της ελληνικής TV.
Το μαλλιοτράβηγμα της Παπαβασιλείου- Καμπούρη δεν είναι τίποτα



Όλοι εκστασιαστήκαμε εδώ στο γραφείο όταν είδαμε το χθεσινό καβγά της Έλενας Παπαβασιλείου και της Δέσποινας Καμπούρη στην εκπομπή «Γυναίκες». Τα τέσσερα κορίτσια του «Epsilon» σχολίαζαν τη lifestyle φωτογράφιση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και είχαν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Οι μεν δεν είχαν κανένα πρόβλημα, οι δε υποστήριζαν ότι η αισθητική της ήταν εκτός εποχής με δεδομένο ότι η χώρα βουλιάζει. Η Παπαβασιλείου υποστήριζε τη Ραχήλ ενώ η Καμπούρη την κατέκρινε. 

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και η Καμπούρη κατέληξε να χαρακτηρίζει την Παπαβασιλείου «χαοτική». Η Έλενα εμφανώς εκνευρισμένη της απάντησε: «Να σου πω, τώρα χαρακτηρίζεις εμένα κοριτσάκι; Με λες χαοτική; Μπορώ να σε χαρακτηρίσω και εγώ χιλιάδες πράγματα! Και μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως». 

Επειδή όμως τα λόγια χάνουν το νόημά τους χωρίς το ύφος που τα συνοδεύει, καλύτερα να κάνεις κλικ στο παρακάτω βίντεο και να διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια τον εκνευρισμό των παρουσιαστριών. 

Η Έλενα βέβαια, σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στο Πρωινό του ANT1 και δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να έχει συμβεί όλο αυτό. 

Εμείς από την άλλη πλευρά, πώς και πώς περιμέναμε να συμβεί αυτό. Γιατί βρήκαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τους ομηρικούς καυγάδες της ελληνικής tv που κάνουν τον τσακωμό της Παπαβασιλείου και της Καμπούρη να φαίνεται αστείος. 

Γιώργος Παπαδάκης- Άδωνις Γεωργιάδης 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι expert στους τσακωμούς γι’ αυτό άλλωστε πουλάει. Η πρόσφατη κόντρα του περί «κωλοτούμπας» στην εκπομπή του Παπαδάκη ήταν από τις καλύτερες για φέτος. 

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου- Δάφνη Μπόκοτα| Τατιάνα Στεφανίδου- Νίκος Μουρατίδης

Η «Ακαδημία» του Fame Story συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: «Βλάχα, αμόρφωτη, τελευταία». Και τι δεν είπε ο Χατζηστεφάνου σε εκείνο το επεισόδιο. Σχεδόν δακρύζουμε από συγκίνηση όταν το βλέπουμε. Προηγήθηκε ο τσακωμός της Τατιάνας και του Μουρατίδη που επίσης αξίζει της προσοχής μας. Κόλαση! 

Απόστολος Γκλέτσος- Βάσια Τριφύλλη

Έχουμε ξαναμιλήσει για τις εκρήξεις και τους τσακωμούς του Απόστολου Γκλέτσου. Δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά ο καβγάς του με την Βάσια Τριφύλλη ήταν απλά επικός. 

Λιάνα Κανέλλη- Ηλίας Κασιδιάρης 

Ίσως πρόκειται για το πιο σοκαριστικό και βίαιο περιστατικό που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση. Το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη μας προβλημάτισε αρκετά και δεν το βρήκαμε καθόλου διασκεδαστικό. 

Άγνωστη κυρία- Άγνωστη κυρία

Οι εποχές Μικρούτσικου ξέρουμε ότι δεν θα ξαναέρθουν ποτέ. Δύο άγνωστες γυναίκες παίζουν στην κυριολεξία ξύλο. Μη μας ρωτήσετε τι έγινε, αυτό είναι το λιγότερο. Προσοχή, το παρακάτω βίντεο έχει σκληρή γλώσσα. 

Γιώργος Λιάγκας- Σάσα Σταμάτη

Εδώ που τα λέμε αυτός ο καβγάς δεν ήταν και τόσο σοβαρός. Είναι δηλαδή επιπέδου Παπαβασιλείου- Καμπούρη. Αλλά το συγκεκριμένο δίδυμο είναι απολαυστικό ούτως ή άλλως. 

Άσπα- Ελεάνα- Φωτεινή

«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» ήταν η ατάκα που έγραψε ιστορία και θα τη λένε και τα εγγόνια μας. Τα λόγια είναι περιττά για τον θρυλικό τσακωμό του Fame Story. 

Τζένη Χειλουδάκη- Τζούλια Μπάρκα

Αθάνατη ελληνική τηλεόραση… Βλέποντας το παρακάτω βίντεο συνειδητοποιούμε πόσο πολύ μας λείπουν οι trash εκπομπές. 

Δήμαρχος Ιθάκης- Δημοτικός Σύμβουλος Ιθάκης 

Μπορεί να μην αποτελεί τηλεοπτικό καβγά αλλά είναι on-camera οπότε μετράει. Όταν ο Δήμαρχος Ιθάκης χαστούκισε δημοτικό σύμβουλο.